WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
http://www.kontihidroplast-al.com/ https://www.albsig.al/

  Eventi Eko-Biz - Data 12/21/2019 ora 10:30
thumb large
EVENTI EKO-BIZ

EKO-BIZ organizon eventin e radhës për të gjithë të interesuarit që duan të nisin një biznes me kapital ZERO nëpërmjet platformës së Panairit Online ose që duan të çertifikohen si MSO (Menaxher i Sistemit Online).

Temat që do të zhvillohen në trajnim :

1) Prezantim i platformës së Panairit Online dhe vizioni i saj për të rinjtë shqiptarë.

 2) Çfarë mundësish ofron për të rinjtë kjo platformë?

 3) Hapjen e biznesit online falas për çdo person që merr pjesë në trajnim dhe që do të ndjekë trajnimet për t'u bërë si fillim MSO (Menaxher i Sistemit Online) dhe më vonë pronar i këtij biznesi.

4) Praktikë se si bëhet dixhitalizimi i një produkti online dhe dixhtalizimi i një biznesi online.

5) Sistemi i karrjerës dhe të ardhurat që mund të fitoni nëpërmjet kësaj platforme.

6) Teknikat e komunikimit dhe strategjitë e shitjes online.

 7) Planifikimi për trajnimet e radhës që do të zhvillohen nga Panairi Online në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

 

Kriteret për një pjesmarrës :

1) Veshja serioze

2) Telefon me karikues

3) Bllok dhe stilolaps

4) Laptop me vete

5) Energji pozitive

 6) Të gatshëm për të bërë lëvizjen më të rëndësishme të jetës tuaj.

7) Bëni rezervimin e biletës 20€ për vendin tuaj dhe dërgoni CV tuaj në [email protected]

 

Rezervimi bëhet te Zt. Nexhmedin Kryeziu në tel: +383 44 304 905 Whatsapp 

Viber:+383 43 716 999

Shënim: Pas datës 21 Dhjetor 2019 ky trajnim do të jetë me pagesë 210€.

Çdo person që merr pjesë në këtë trajnim do të përfitojë falas biznesin Online në platformë për 90 ditë.

Adresa: Ruga 7 Shtatori "Qendra Rinore Gjilan" Kosovë 


A mendoni se biznesi juaj duhet të jetë prezent në këtë Panair Online ?

Po ju japim një informacion rreth 21 dit pas trajnimit do të asistohet për arritjen e shkathësis dhe punës online.

Platforma e www.panairionilne.com është vendi i duhur dhe në kohën e duhur, sepse mbi 70 % e konsumatorëve, sot janë online nëpërmjet një telefoni (smartphone) ose një laptopi. Gjithashtu çdo biznes do të ketë sistemin e tij të marketingut dhe menaxhimit online, nga ku mund të bëje marketing dhe të kontrollojë biznesin e tij në kohë reale. Ne kemi krijuar themele të qëndrueshme për një biznes online.
Këtu çdo biznes ka mundësinë të jetë prezent, 24-orë në 365-ditë, për ti shërbyer klientit, ndërsa nga ana tjetër për konsumatorin, është kursim kohe dhe leku sepse ai merr ofertën më të mirë, për cilësinë më të lartë me çmimin më të mirë për shërbimet ose produktet që ata kërkojnë. Kjo platformë është një pikë referimi si për bizneset, por edhe për konsumatorët sepse është PANAIRI i vetëm online dhe 100% FALAS për konsumatorin.

- Data 21/12/2019 10:30
Persona 40
SHIKO ME SHUME!
 

KLIKO PER ME SHUME ... faqe 1 / 3

1 / 7