REGJISTROHU PER EVENTIN Starton sezoni i dytë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE me date 03/07/2021

Eventi PANAIRI ONLINE SHPK

Starton sezoni i dytë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE !

Starton sezoni i dytë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE
Faza e parë 7 Shkurt 2021
Faza e dytë 17 Shkurt 2021
Faza e tretë 27 Shkurt 2021
Faza e katërt 7  Mars 2021
Data e fundit e aplikimit është 7 Mars 2021 ora 17:00 pm.
Ne total nga 70 aplikante do testohen te gjithe dhe do te pranohen vetem 21 persona.

Foto eventint Starton sezoni i dytë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE te dates 07/03/2021

Start-up për personat që duan të nisin një biznes online
Përfitimet e aplikanteve në Start-up  e dyte 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE
Për 21 ditë bën praktikën në një biznes fizik ose online dhe në varësi të performancës do të vlersoheni me: 
1) Një aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për një vit në platformën e Panairit Online.
2) Dy aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 9 muaj në platformën e Panairit Online.
3) Gjashtë aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 6 muaj në platformën e Panairit Online.
4) Gjashtë aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 3 muaj në platformën e Panairit Online.
5) Gjashtë aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 1 muaj në platformën e Panairit Online.
6) Punësim si MSO (menaxher i sistemit online) te biznesi ku ka bërë praktikën nëse biznese do ta punësojë, ose te bizneset që janë në pronësi të Panairit Online.
7) Aksioner me 47% ne nje nga 77 bizneset online qe jane ne pronesi te Panairit Online.

Ky event vlen për të gjithë personat që duan të nisin një biznes online nëpërmjet platformës së Panairit Online.
Kriteret për pjesëmarrje:  Nga mosha 18 vjeç deri 45 vjeç dhe një laptop
Rezervoni pjesmarrjen tuaj duke plotesuar formularin e rregjistrimit.

Start-up nga sezoni i pare qe u kualifikuan dhe jane ne proces zhvillimi, jane si me poshte:
Taksia Online
Panairi i librit Online
Njoftime 360
Hand Made Albania
Autoshkolla.eu
Pjes Kembimi

Organizon eventin : Panairi Online

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 62 vende

Me Date 07/03/2021 Ora FILLIMIT nga ora 01:00 deri 01:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 07/03/2021 - QE FILLON NE ORA - 01:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline