WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
QENDRA SHQIPTARE E SYVE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  QENDRA SHQIPTARE E SYVE

 


Kirurgjia e Retines, Kirurgjia e segmentit posterior, Injeksionet Intravitreale, Kirurgjia e Strabizmit, shtremberimi i syve injeksione ne sy per diabetiket, trompozat ne sy, Traumat Okulare, Kirurgjia e Glaukomes, tensioni i syrit
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!


NVE (PDR) Vaskularizim patologjik ne Retinen e nje Pacienti Diabetik, ne Qendra Shqiptare E Syve, me mjek Prof Asc Ali Tonuzi
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!


CV Prof, Asc, Ali Tonuzi, Vizita Okulistike nga Prof, Asc, Ali Tonuzi, Pedagog, Mjek Okulist, Kirurg Vitreoretinal, Doktor i Shkencave Mjeksore, Klinika Qëndra Shqiptare e Syve, Shoqata e Okulistëve të Shqipërisë dhe Kosovës
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!


Segmentit Posterior, Intravitreal Injection, Traumat Okulare, Injeksione Ne Sy Per Diabetiket, Diabeti Dhe Retina, Barage Laser, Trompozat Ne Sy, Demtimet Ne Sy, Trajtim Me Laze Per Syte, Argon Laser Selective Trabekuloplasty, me mjek Prof Asc Ali Tonuzi
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!


Ekzaminimet e syrit, Semundjet e retineës, Angiografia e Retines, egzaminimi i retines, skaner i retines Matja e numrit te syve, eco e syrit, oct e retines, semundjet e nervit optik, segmentit Anterior, Topografi Korneale, me mjek Prof Asc Ali Tonuzi
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!

KLIKO PER ME SHUME ...

1 / 5