REGJISTROHU PER EVENTIN Mundesi punesimi online me date 30/04/2021

Eventi Njoftime 360

Mundesi punesimi online !

Cdo të martë dhe të enjte ora 21:00 prezantimi në zoom i mundësive të punës online , 
Fitimi 50 %, shansi i karrierës.

Kontaktoni per detajet:
+355 69 863 6426

Foto eventint Mundesi punesimi online te dates 30/04/2021


Cdo të martë dhe të enjte ora 21:00 prezantimi në zoom i mundësive të punës online , 
Fitimi 50 %, shansi i karrierës.Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 995 vende

Me Date 30/04/2021 Ora FILLIMIT nga ora 21:00 deri 22:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 30/04/2021 - QE FILLON NE ORA - 21:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline