REGJISTROHU PER EVENTIN Mundësi biznesi dhe Trajnim fizik nga kompania Greenway Albania me date 20/04/2024

Eventi ETLEVARROSHI.COM

Mundësi biznesi dhe Trajnim fizik nga kompania Greenway Albania !

Rezervoni vendin tuaj duke plotësuar formularin e mëposhtëm ose kontaktoni në Whatsapp.

Foto eventint Mundësi biznesi dhe Trajnim fizik nga kompania Greenway Albania te dates 20/04/2024

Mundësi vetpunësimi nga kompania Greenway Albania
Për kë është ky trajnim 100% FALAS?
  • Kush do që dëshiron të ketë të ardhura shtesë 
  • Kush do që të zhvillohet në tregun e shitjeve direkte 
  • Kush do që të zhvillohet ne Network
  • Kush do që të ndertoje biznes global me Greenway 
  • Për femra që duan të punojnë po s'kanë mundësi të lëvizin nga shtëpia. 
  • Për nënat me fëmijë të vegjël.
  • Për çdo person që është nga mosha 18 deri 65 vjeç
Detaje rreth Eventit
  • Hyrja falas
  • Ora 11.00 deri ne 13.00

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 194 vende

Me Date 20/04/2024 Ora FILLIMIT nga ora 11:00 deri 13:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 20/04/2024 - QE FILLON NE ORA - 11:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline