REGJISTROHU PER EVENTIN Si të punoni online nga shtëpia me platformën PANAIRI ONLINE SHPK . me date 07/04/2023

Eventi INTERNET MARKETING GLOBAL

Si të punoni online nga shtëpia me platformën PANAIRI ONLINE SHPK . !

Si të punoni online nga shtëpia me platformën PANAIRI ONLINE SHPK .
 • Po të bëj një prezantim të shkurtër të platformës dhe të punës që ju do bëni online.
 • Panairi Online është një platformë për bizneset, ku secili biznes ka dyqanin e vet online dhe reklamon shërbimet ose produktet me SEO në Google nëpërmjet kësaj platforme.
 • Kjo platformë është si një qendër tregetare ku secili biznes ka dyqanin e vet. 
 • Puna juaj është që të kontaktoni bizneset dhe ti informoni që të bëjnë reklama falas në Google nëpërmjete kësaj platforme.
 • Ose të kontaktoni me persona të rinj që duan të punojnë online.
 • Do të mësoni se si të hidhni reklama falas me SEO në Google nëpërmjet kësaj platforme për bizneset që do të kontaktoni.
 • Gjithashtu ju do të menaxhoni klientët që vijnë nga këto reklama, për t'i orjentuar që ata të blejnë në këto biznese.
 • Kush ka klientin ka dhe biznesin online, dhe ju i keni të dyja, dhe klientin dhe biznesin. 
 • Fitimi juaj do të jetë nga ndërmjetësimi që do të bëni dhe nga paketat me reklama për bizneset që duan të kenë dyqanin e tyre online.
 • Ju do të ofroni disa paketa, por paketa më e lirë është me 6 reklama me vlerën 30€ një reklamë, në total 180€ për një vit. 
 • Kur rritet sasia e reklamave atherë ulet dhe kosto e reklamës deri në 10€ për një reklamë nv varësi tv paketave.

Foto eventint Si të punoni online nga shtëpia me platformën PANAIRI ONLINE SHPK . te dates 07/04/2023

Përsa i përket mënyrës së punësimit dhe të fitimit tuaj, ka tre forma, njëra është falas pa asnjë lloj investimi dhe filloni menjëherë, duke marrë bonus 30% të vlerës që paguan klienti.
 • Psh: Nga paketa PROMO 180€ ju fitoni 30% të kësaj vlere = 54€ bonusi juaj.
 • Nëse investoni minimalja 90€ me paketën Data Enter ose 180€ me paketen si Agjent marketingu, atherë fitimi juaj trefishohet.
 • Psh: Nga një paketë Promo që ka 6 reklama ju fitoni = 162€ nëse ju keni filluar me paketën si Data Enter. 
 • Sepse ju i keni blerë me shumicë këto 6 reklama në vlerën 3€ një reklamë = 18€, dhe i keni shitur 180€.
 • Ndërsa nga një paketë Promo që ka 6 reklama ju fitoni = 174€ nëse ju keni filluar me paketën si Agjent marketingu.
 • Sepse ju i keni blerë me shumicë këto 6 reklama në vlerën 1€ një reklamë = 6€, dhe i keni shitur 180€.
Në raste kur do të bëni ndërmjetesim ndërmjet klientit dhe shitesit, ju do të paguheni me % që e keni biseduar më parë me bizneset.
 • Psh: Në rastet kur ju do të gjeni një klient i cili do të ndërtojë një shtëpi druri, platforma ka bizneset partnere që japin bonus 50€ për m2
 • Nëse klienti juaj do të bëjë një shtëpi prej druri 80 m2, fitimi juaj do të jetë 80M2 x 50€ = 4000€ bonus.
Ja se si duket një reklamë për shtëpi druri: Kliko Ketu 

Kriteret që duhet të plotësoni janë:
 1. Të jeni mbi 18 vjeç
 2. Të keni një telefon të mirë që bën foto dhe video.
 3. Të keni një kompjuter ose laptop që të hidhin reklamat në platformë.
Këtu mund të shikoni një trajnim për punësim dhe vetpunësim online.
 • Në minutën 04:20 kush janë 4 kategoritë e njerëzve.
 • Në minutën 13:31 Vija e jetës.
 • Në minutën 22:40 diferenca ndërmjet biznesit fizik dhe biznesit online. 
 • Në minutën 26:26 min deri 36:09 min flet me detaje për përfitimet që do të keni.

Si hidhet dhe si editohet një reklamë me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online.
 • Do të keni dhe suport nga stafi nëse keni nevojë për ndihmë.

 • Si gjenden kontaktet e biznesit në Google map?

 • Si gjenden kontaktet e biznesit në rrjetet sociale?

P
ër ty që po e lexon këtë informacion:
 • Nëse vërtet dëshiron të punosh online dhe t'i japësh vetes një mundësi, 
 • Nëse të pëlqen të punosh online nga shtëpia, sepse nuk je i kënaqur me punën që po bën?
 • Nëse të pëlqen të punosh online nga shtëpia, sepse do të rritësh të ardhurat e tua?
 • Nëse do të mësosh se si të rritësh aftësitë e tua të shitjes online?
 • Nëse ke një ide biznesi por nuk di nga t'ja nisësh?
 • Nëse ke një ide biznesi por nuk ke kapitalin e duhur për ta zhvilluar dhe të duhet mbështetje financiare dhe konsulencë?
 • Do të rritesh shitjet online në biznesin që keni, por me website që keni dhe me rrjetet sociale me shumë keni kosto se sa klienta dhe fitime ?
Atherë kjo është mundësia jote, më kontakto tani në Whatsapp +355692300037
 • Për muajin shkurt do të pranohen 9 persona.
 • Për muajin mars do të pranohen 27 persona.
 • Më kontakto tani për të rezervuar vendin tuaj.
 • Mundësitë vijnë për ata që i marrin!!!!
Me respekt Muhamet Bizhga 
CEO & Founder Panairi Online SHPK

Zyrat qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 84 vende

Me Date 07/04/2023 Ora FILLIMIT nga ora 01:00 deri 01:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 07/04/2023 - QE FILLON NE ORA - 01:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline