REGJISTROHU PER EVENTIN Prezantimi i projektit nga Albania Network Global per platformen iHub Global per internetin pa kabell me date 07/09/2024

Eventi Albania Network Global

Prezantimi i projektit nga Albania Network Global per platformen iHub Global per internetin pa kabell !

Për të dëgjuar rreth projektit, fizikisht ose online në ZOOM, plotesoni me te dhenat tuaja formularin dhe nje person nga stafi do tju kontaktoje ose kontaktoni në telefon ose Whatsapp +355697410707

Foto eventint Prezantimi i projektit nga Albania Network Global per platformen iHub Global per internetin pa kabell te dates 07/09/2024

Nëse je duke kërkuar një mundësi që të punoni online nga shtepia, pa qenë e nevojshme të investoni lek, atherë kjo është një mundësi për ju.
Nuk duhet të keni aftësi të veçanta për ta bërë këtë punë, mjafton që të kujdeseni që aparatura që do tju sjellë kompania të jetë gjithmonë e karikuar ose e vendosur në një prizë.

Pse duhet të jeni pjesë e këtij projekti?
Investim në vlerë monetare zero.
Risk falimentimi zero.
Shitje nuk bëni.
Lekët i merrni çdo javë. 
Aparaturën e sjell kompania falas.
Nëse jeni pjesë e ekipit tonë, aparaturat do t'ju vijnë më shpejtë, nesë arrijmë të kapim targetin që kërkon kompania për një shtet deri në fund të marsit.
Mundësi për krijimin e një rrjeti, që ju të merrni bonus çdo muaj nga 10% deri në 30% të vlerës që fiton çdo person që ju keni sugjeruar. 
Mundësi karjere për personat që duan të ndërtojnë ekip.

Shërbimet që ne ofrojmë janë si mëposhtë:
Rregjistrimi në platformë i cili është falas.
Verifikimi i adresës te kompania.
Prezantim të projektit te personat që ju do sugjeroni, nëse keni të njohur që edha ata duan të fitojnë si ju.
Instalimin e aparaturës në momentin që ju vjen nga kompania.

Trajnime të ndryshme:
Si të hapni dhe ta përdorni prtofolin tuaj online ku do t'ju vijnë të ardhurat që fitoni çdo ditë.
Si të transferoni lekët tuaja nga portofoli online në llogarinë tuaj bankare.
Si të fitoni nga sugjerimi i personave të tjerë që edha ata duan të fitojnë si ju.

Na gjeni lehtësisht në adresat tona kryesore: 
Adresa 01: Në Tiranë te Rruga Tish Daija
Adresa 02: Qendër në Durrës te Flag Ship
Adresa 03: Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë.

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 1929 vende

Me Date 07/09/2024 Ora FILLIMIT nga ora 19:00 deri 20:00

PLOTESO FORMULARIN PER PREZENCEN TUAJ!

Events Support by PanairiOnline