WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Konti HidroPlast Shqiperi Sigal Shqiperi

RRETH PANAIRIT ONLINE & KUSH JEMI NE ?

Panairi Online u krijua në 7 janar 2016 me idenë për ti ofruar biznesit kartvizita fizike me cilësi të mirë dhe me çmime ofertash. 
E kemi nisur si një rishitës për një biznes të vogë, i cili prodhonte kartvizita, ndërsa sot pas tre vitesh jemi prezent në tre shtete, gjithashtu edhe në Diasporë, duke i ofruar biznesit një sistem menaxhimi online.
Kemi një databazë me mbi 270.000 kontakte bizneses shqiptare në gjithë botën.
Tashmë jemi e vetmja platformë online shqip, ku biznesi dhe konsumatori kanë mundësi të ndërveprojnë me njëri-tjetrin. 
Është e vetmja platformë ku biznesi është i pavarur nga platforma ku ai çdo gjë e poston ose e fshin vetë pa qenë e nevojshme të kontaktojë me platformën.
Ajo që ne ofrojmë është kursim kohe dhe leku për klientin sepse ai merr ofertën më të mirë, për cilësinë më të lartë me çmimin më të mirë për shërbimet ose produktet që ata kërkojnë. Reduktojme kostot që investon biznesi për marketingun online sepse ne ofrojmë shërbime dhe produkte  me çmim shumice .
Krijojmë ura lidhëse ndërmjet bizneseve që duan të gjejne bashkpuntorë ose partner biznesi në Shqipëri ose dhe në botë.
Rrisim produktivitetein e një shitësi. E kthejmë kohën e një shitësi në produktivitet të plotë 100%, sepse kur një shitës në një dyqan nuk ka klienta, ai tashmë nuk do ta harxhojë kohë kot por do ta përdore online për të gjetur klienta për biznesin ku punon. Sepse çdo biznes është biznes por njëkohësisht është dhe konsumator. 
Gjithashtu ofrojmë trajnime për shitje dhe motivim për stafin tuaj të shitjeve ose dhe administratës, nga trajnues profesionistë shqiptarë dhe të huaj.
Qëllimi final i kësaj platforme është që të krijojmë nje komunitet i cili ndërvepron me njëri - tjetrin nëpermjet platformës, ku secili përfiton duke kursyer kohë dhe lekë sepse ai ka informacion të koncentruar dhe të përzgjedhur në kohë reale. Kjo gjë ndodh kur të dy palët janë prezent në kohën e duhur, në vendin e duhur.
Platforma e www.panairionilne.com është vendi i duhur dhe në kohën e duhur, sepse mbi 70 % e konsumatorëve, sot janë online nëpërmjet një telefoni (smartphone) ose një laptopi.


Investoni 2 minuta për ta lexuar se çfar përfitoni nga e platforma Panairi Online

Sot po ju prezantojmë platformën e Panairit Online si një projekt global, ku biznesi juaj do prezentohet në të gjithë botën. 
Nga sot do të ndryshojë grafiku i biznesit tuaj, do futet nocioni i ri që quhet PANAIRIONLINE.
Ky nocion do t’ju sjellë mirqënie, jo vetëm për biznesin dhe familjen tuaj, por edhe për ata që punojnë dhe bashkpunojnë me ju.
Bota po ndryshon me një shpejtësi të madhe, ajo që para 5 vitesh ishte e re, tashmë është e vjetër, sepse interrneti dhe teknologjia e ka ndryshuar tërësisht mënyrën e të bërit biznes.
Bill Gate, në 2010-tën ka thënë: Nëse biznesi jua nuk është në interrnet, athere ai biznes nuk egziston.
Ndërsa sot pas dhjetë vitesh, ne mendojmë se, nëse biznesi juaj nuk ka një sistem biznesi online, atherë ky biznes, do ta ketë shumë të vështirë të egzistojë në 10-të vitet e ardhshme, për disa arsye.
1) Konsumatoret janë të prirur të blejnë aty ku blen masa e njerëzve. Dhe masa është e orjentuar të konsumojë në platforma globale si kjo e Panairit Online.
2) Konkurenca nuk është më ndërmjet cilësisë, sasisë dhe çmimit, por ndërmjet brandeve globale. Dhe Panairi Online është një brand global padiskutim, thjesht është çështje kohe.
3) Është koha kur sistemi i biznesit e aftëson çdo punonjës të duket i shkëlqyer, sepse sistemi nuk lejon gabime njerezore. Ka ikur koha kur biznesi ishte i varur nga dejtori ose menaxheri i biznesit.
Ndërsa sot, te Panairi Online sistemi punon në mënyrë automatike.
4) Në 10-të vitet e ardhëshm, inteligjenca artificiale do të bëjë robotizimin dixhital të biznesit, i cili jovetëm që nuk lejon gabime njerëzore por i aftëson këto burime njerëzore edhe sikur ata të jenë më injorantët që egzistojnë. Panairi Online e ka pjesë të sistemit, inteligjencen artificiale, e cila mbledh dhe përpunon të dhënat në interes të biznesit ose të konsumatorit.
Ju vetëm duhet tu paraprini këtyre ndryshimeve.
Nëse do të jeni prezent në platformën e PANAIRIT ONLINE, ju do të keni një sistem biznesi të automatizuar.
Biznesi juaj do të jetë në gjithë botën dhe nuk do të jeni të kushtëzuar, si jeni sot nga vendodhja e dyqanit tuaj ose nga një Panair fizik, që mund të jetë në Tiranë, Prishtinë ose Zurich.

Koha e ka vërtetuar se ndryshimet në botë, ngrenë ose ulin ato biznese që janë koherente me kohën dhe ju paraprijnë ndryshimeve që ndodhin. 
Rasti më i freskët është ai i Istagram dhe Kodak ku në 2012-të, ish gjigandi i fotografisë Kodak për shkak se nuk arriti të ishte koherent me kohën dhe nuk ju parapriu ndryshimeve që ndodhnin në botë, për 5 vite rresh mundi të rezistonte, duke dalë me humbje, deri sa në 2012-të pranoi falimentimin. 
Në po atë vit Instagram arrit 1 miliard përdorues. 
Pra ashtu si Kodak u zvendësua nga instagram, ashtu dhe makinat llogaritëse u zvendësuan nga kompjuteri, ndërsa kompjuteri u zvendësuan nga tabletat dhe telefonat.
Website u zvendësuan nga aplikacionet dhe aplikacionet po zvendësohen nga platformat si kjo e Panairit Online.
Është momenti ti bashkohemi këtij ndryshimi dhe nocionit të ri Panairi Online.
Jo të gjithë bizneset kanë një website ose dyqan online, por të Panairi Online të gjithë do kenë profilin e tyre të BIZNESIT brenda kësaj platforme, që është më tepër se një website dhe dyqan online, ky është Sistem i Biznesit Online.
Panairi Online, nuk është i joni dhe as i disa bizneseve, ai është i çdo biznesi që do ta përdorë këtë sistem 100%, në funksion të biznesit të tij. 
Ju jeni pronarët e vërtetë. 
Mendojeni pak sikur telefonin që keni, ta humbisni, është e sigurt që brenda 24 orëve do ta keni zvendësuar me një telefon të ri.
Arsyeja pse do ta zvendësoni kaq shpejtë është shumë e thjeshtë, sepse ai është një sistem që ja dini vlerën.
Kështu është dhe platforma e Panairit Online, një sistem  biznesi që do t’ja dini vlerën pas një viti nëse e përdorni 100%.
Për të kuptuar diferencën po ju bëj një krahasim ndërmjet telefonit Nokia biznese që është sistemi klasik i biznesit dhe një telefoni smartphone që është sistemi i biznesit online.
Nëse ju do të përdorni një telefon nga ato Nokia biznes, ai si telefon në kohën e vet ishtë shumë i mirë, sepse mbante shumë bateri, por sot nëse nuk keni një telefon smartphone, që edhe pse nuk mban shumë bateri, juve jeni të limituar në komunikim. Sot nga telefoni ju kontrolloni email, Facebook, Instagram, Whatsapp, Viber, llogarinë bankare etj. Gjë që me atë telefonin Nokia nuk mund ti bësh asnjë nga këto veprime.
Varet nga ju se sa shpejtë do të doni të integroheni në këtë sistem, sepse në tregun global do të rezistojnë ata që i përshtaten ndryshimeve.
Pjesa më e madhe e Agjensive Turistike në Tiranë, janë vendos te rruga Mine Peza dhe nëse dikush të pyet ku ka ndonjë agjensi turistike, përgjigjia juaj do të jetë:
I ke të gjitha të rruga Mine Peza. Sepse realisht aty është pjesa më e madhe e këtyre bizneseve.
Kjo po ndodh sot me Panairin Online, të gjitha bizneset do të jenë këtu prezent në qendrën më të madhe tregëtare online, që kur dikush do të pyes për diçka, përgjigjia do të jetë: Kërko, se e gjen te PANAIRI ONLINE. Këtu do KËRKONI atë që dëshironi dhe të jeni të sigurt se do ta gjeni në një kohë shumë të shpejtë.

Ndoshta SOT Panairi Online është vetëm një emër që e dëgjuat për herë të parë, por në pak kohë do flasë vet dhe do përgjigjet për çdo gjë që ju do kërkoni.
Nëse Amazon sot, është platforma më e madhe në botë që shet online duke shitur për biznese të ndryshme në emrin e vet, po Panairi Online që do të ketë me miliona biznese që do të shesin me emrin e tyre brenda kësaj platforme. Si mendoni kush mund ta ndalojë që të bëhet platforma më e madhe në botë.
Amazon ju deshën 25 vite të njihet në të gjithë botën, sepse platforma e vetme që mund ta promovonte ishte vetëm Google. 
Facebook ju deshën 15 vite. Ndërsa, Instagramit ju deshën 18 muaj që të renditet si platforma e tretë, më e ndjekur në botë.
Arsyeja pse Instagram ju desh kaq pak kohë, është shumë e thjeshtë, sepse e kishte rrugën e shtruar nga këto platforma globale.
Ndërsa Panairi Online e ka akoma me të lehtë, por po ja lemë kohës të flasi.
Nëse do ta përdorni PANAIRIN ONLINE 100% do keni efektin e shitjes online 100%, ndaj ju rekomandoj ti përdorni të gjitha mundësit që ofron Panairionline.
Në një dyqan fizik ju jeni të limituar nga hapsira që keni, ndërsa te Panairi Online ju mund të vendosni produkte pa limit në dyqani tuaj online.
Në një dyqan fizik për 8 orë pune mund të futen afërsisht 300 persona, ndërsa te Panairi Online për 1 min mund të futen 300 vizitorë online.
Sikur një PRODUKT ta nxirrni te OFERTAT nga Panairi Online, ai produkt do dalë në GOOGLE brenda pak sekondash dhe nëse dikush kërkon në Google do dal i pari linku i Panairit Online dhe pastaj çdo link tjetër.
Një i interesuar do t’ju kontaktojë juve, sepse SEO marketingu i Panairit Online është 100% aktiv në çdo postimi që ju bëni në platformë.
Sa me shumë postime të bëni në profilin tuaj të biznesit, aq më lartë listoheni në Google kur dikush kërkon për atë që ju ofroni.
Nësë të gjitha produktet që keni në dyqani juaj, do t’i publikoni te Panairi Online me një foto dhe përshkrim, për pak muaj ju do keni më shumë shitje nga Panairionline se sa nga dyqanet që keni.
Mundësia e shitjes te Panaironline është më e madhe se ajo në dyqanet fizik sepse shikueshmëria do të jetë shumë e madhe dhe me një kosto shumë të vogë.
Jam i sigurt se jo të gjithë bizneset që janë këtu sonte, kanë pasur mundësinë të marrin pjesë në një PANAIR Fizik, sepse ka kosto të lartë dhe mundësitë për hapsira janë të limituara, ndërsa te Panairi Online të gjithë kanë mundësi të jenë pjesë, sepse kosto ditore është afërshisht 1€.

Nëpërmjet Panairionline ju do të përfitoni dhe diçka tjetër.
Te Panairi Online përveç shërbimeve online ju do të keni mundësinë të merrni të gjitha mjetet promocionale fizike me çmim shumice, si Kartëvizita, Fletpalosje, Katalogje, broshura dhe gjithçka që ka të bëjë me reklamat fizike.
Do t’ju ndihmojë që ta njihni biznesin tuaj më mirë.
Do t’ju ndihmojë që ta prezentoni më mirë biznesin tuaj.
Do t’ju ndihmojë të dalin në pah gabimet që keni në biznes, që të mund ti rregulloni ato gabime.
Do të ndjeni kënaqësinë dhe rezultatin e shitjeve online të cilat janë shumë më efektive se shitjet fizike.
Për të hapur një biznes të ri duhet minimalja 10.000€ sepse, vetem për të hapur një vend pune sipas INSTAT-it në 2017-të, që të hapej një vend pune i ri duheshin minimaljan 5.000€ 
Ndërsa me Panairin Online për të hapur një vend pune të ri duhen 0 investim, ndërsa për të hapur dyqanin tuaj online në të gjithë botën ju duhet të investojë një qera ditore 1€ (euro) që ka vlerën e një kafeje bashkë me ujin dhe që në një perjudhë një vjeçare, ju mund të krijoni një biznes internacional.

Çfarë është Panairi Online?
1) Është vendi ku për vitin 2020 çdo ditë do të kalojnë 20.000 mij konsumatorë.
2) Është vendi ku për vitin 2020 çdo javë do të kalojnë 140.000 mij konsumatorë.
3) Është vendi ku për vitin 2020 çdo muaj do të kalojnë 3.000.000 milion konsumatorë.
4) Është vendi ku për vitin 2019 do të jenë rregjistruar minimalja = 7.000 biznese në platformë.
5) Është vendi ku për vitin 2019 do të jenë verifikuar mbi = 2.700 biznese në platformë.

7 arsyet pse duhet të jeni prezent te Panairi Online?
1) Kemi një databazë me mbi 270.000 kontakte me bizneset shqiptare në gjithë botën të cilët do të informohen për këtë platformë deri në fund të viti 2020-të dhe ju do të keni mundësi të bashkpunoni me ta. 
2) Te Panairi Online janë duke plotësuar profilet e tyre të biznesit, ajka e bizneseve shqiptare në të gjithë botën, sepse jemi e vetmja platformë online shqip, ku biznesi dhe konsumatori kanë mundësi të ndërveprojnë me njëri-tjetrin.
3) Është e vetmja platformë ku biznesi prezanton veten e vet, shet online dhe është i pavarur nga platforma 100%, ku ai çdo gjë e poston ose e fshin vetë pa qenë e nevojshme të kontaktojë me platformën.
4) Reduktojmë kostot që investon biznesi për marketingun fizik ose online sepse ne ofrojmë shërbime dhe produkte me çmime shumice.
5) Krijojmë ura lidhëse ndërmjet bizneseve që duan të gjejnë bashkpuntorë ose partner biznesi në Shqipëri ose dhe në botë.
6) Për bizneset e vogla që i kanë qarkullimet vjetore nën 20 mij euro, do ta ofrojmë këtë shërbim me 77% ulje.
Ndërsa për një biznes me nip të ri të hapur brenda vitit 2019-të, do t’ja ofrojmë 7 muajt e parë falas, me ulje 77%, nëse do të bëjë abonimin një vjeçar brenda 48 orëve nga koha e prezantimit të projektit.
7) Pjesmarrje në panaire ndërkombëtare nën logon e Panairit Online. Ku çdo biznes mund të marrë pjesë me një kosto 20 deri 30 herë me pak nëse do të shkonte i vetëm.

Vizioni i kësaj kompanie. 
E para është që brandet ose markat shqiptare të renditen në krah të gjigandve global, duke u mbështetu në sistemin e biznesit që kjo platformë ka.
Dhe e dyta është që të krijojmë brezin e parë të Sipërmarrësve Online, të cilët në një kohë mesatarisht 3 deri në 5 vite, të arrijnë atë që me bizneset fizike, e kanë arritur për 20 apo 30 vite.
Ne e kemi krijuar këtë autostradë për ju, ajo që mbetet është që ju t’i përdorni 100% të gjitha mundësitë që ofron platforma e Panairit Online.

PREZANTONI BIZNESIN TUAJ, NË PANAIRIN E VETËM ONLINE 365 DITË NË VIT.  

Bëj abonimin një vjeçar dhe përfitoni të gjitha shërbimet e mëposhtëme :

1- SEO MARKETING NËPËRMJET PROFILIT TË BIZNESEIT TUAJ BRENDA KËSAJ PLATFORME.
Do të kemi dyqanin tuaj, në qendrën tregetare më të madhe online të BIZNESEVE ONLINE, në 365 ditë në 24-orë. Ashtu si në si në një qendrën tregetare ose si në një panair fizik që ju prezantoni biznesin tuaj, ashtu dhe këtu ju prezantoni dhe rrisni prezencen e biznesit në treg online dhe ofline. Këtu do të keni profilin tuaj ku biznesi juaj prezantohet në mënyrë profesionale, me mjetet promocionale online.
Por më e rëndësishmja ju do të listoheni në Google pa qënë e nevojshme të paguani ekstra për SEO (Search Engine Optimizer - Optimizim i Motorit të Kërkimit ose Kërkim i avancuar)
Sa me shumë postime të bëni në profilin tuaj të biznesit, aq më lartë listoheni në Google kur dikush kërkon për atë që ju ofroni.

2- OFERTA E BIZNESIT 
Ky modul është që ju të keni mundësinë që të shisni online të gjitha shërbimet ose produktet e biznesin tuaj brenda dhe jashtë shtetit ku jetoni.
Çdo produkt që ju hidhni te ky modul do të shfaqet automatikisht te faqja kryesore e platformes ku janë të publikuara produkte me ofertë nga të gjithë bizneset që janë pjesë e kësaj platforme dhe te profili i biznesit tuaj.
Te moduli OFERTA E BIZNESIT ju mund të vendosni nga 1 produkt deri në 700 produkte.
Nëse keni më tepër produkte athëherë duhet të paguani një kosto ekstra.
Ju vetëm duhet të hidhni të dhënat për secilin produkt. Sa më shumë detaje të këtë për çdo produkt aq më mirë do të informohet klienti i cili kërkon të blejë te biznese profesioniste dhe jo te biznese amatore.
Tregu global online ka hapsirë vetëm për profesionistët, amatorët janë të destinuar të falimentojnë.

3- NJOFTIME PUNËSIMI (BASHKPUNIMI) 
Ky modul është kur ju doni të bëni një njoftim në lidhje me punësimin e personelit ose diçka tjetër që ka të bëjë me biznesin tuaj. 
Psh: për një aktivitet që mund të keni, për një distributor që ju kërkoni një qytet ose në një shtet, për një paisje që ju doni ta bleni por nuk dini se ku ta gjeni, për një tender që doni të bëni për të marrë ofertën më të mirë dhe shumë njoftime të tjera. 
Te moduli NJOFTIME PUNËSIMI ju mund të vendosni nga 1 njoftim deri në 7 njoftime.
Nëse keni më tepër athëherë duhet të fshini një nga njoftimet e mëparshme ose të paguani një kosto ekstra.
Çdo njoftim që ju hidhni te ky modul do të shfaqet automatikisht te faqja kryesore e platformes ku jane të publikuara njoftimet nga të gjithë bizneset që janë pjesë e kësaj platforme dhe te profili i biznesit tuaj.

4- VENDOSJEN E LOGOS TE PROFILI I BIZNESIT
Nëse e keni logon gati, do të ishte më mirë, por edhe nëse nuk keni, atherë ne ju bëjmë një dizenjim të thjesht të logos tuaj për ta vendosur të ky modul.
Ky modul është që ju të keni logon tuaj në fillim të profilit tuaj nga e majta e profilit, që klienti t’ju mbajë mend nëpërmjet logos.
Kjo trego që ju jeni brand dhe jo një biznesi i thjeshtë. Nëse jeni një rishitës për një kompani të fuqishme ju mund ti merrni kompanisë një pagesë çdo muaj që ju të vendosni logon e kësaj kompanie. 
Ky shërbim është i përfshirë në çmim.

5- RRETH NESH 
Ky modul është që ju të shkruani një teks ( përshkrim ) për biznesin tuaj. Për historikun e tij, ecurinë në vite dhe çfar ofroni aktualisht.
Gjithashtu është shumë e rëndësishme që të shkruani të gjithë listën e shërbimeve ose produkteve që ju ofroni që klienti të krijojë shpejt një ide rreth asaj çfar ju ofroni.
Pyetjet që shikoni aty janë për t’ju orjentuar. Online do të shfaqen vetëm ajo që ju shkruani poshtë pyetjes udhëzuese.
Ky shërbim është i përfshirë në çmim.

6- RRJETET SOCIALE
Ky modul është që vizitori të mund të shikojë të gjitha profilet tuaja që keni në rrjete të ndryshme sociale si Facebook - Instagram - Linkidin - Pinterest etj.
Ky shërbim është i përfshirë në çmim.

7- KONTAKTET 
Ky modul është me të dhënat tuaja që një vizitor të mund të kontaktojë direkt me ju, pa qënë e nevojshme për ndërmjetës.
Kur një vizitor hyn te kontaktet tuaja, ai shikon niptin tuaj, adresën e biznesit, emrin e pronarit nese e keni vendosur.
Vizitori mund t’ju bëjë telefonatë me një klik, direkt pa qënë e nevojshme të rregjistrojë nr e telefonit tuaj.
Vizitori mund t’ju dërgojë e-mail automatikisht.
Vizitori mund të lidhet direkt me webin tuaj, nëse e keni një të tillë dhe kjo ju sjell vizitorë në webin tuaj.
Vizitori mund të lidhet direkt me google map që të gjejë vendodhjen e saktë nëse e keni të vendosur në google map biznesin tuaj.
Ky shërbim është i përfshirë në çmim.

8- KOMUNKIM ME KLIENTIN NE WHATSAPP
Ky modul është kur dikush do t’ju kontaktojë në kohë reale direkt në Whatsapp pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj të telefonit.
Ky shërbim është i përfshirë në çmim.

9- KARTVIZITA VITUALE.
Kjo kartvizitë është në format JPG e cila do të shfaqet te profili juaj në platformën e Panairit Online, ku vizitori shikon të gjitha kontaktet kryesore që ju keni në kartvizitë.
Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ti dëgoni kartvizitën tuaj personit që ju dëshironi.
Kartvizita juaj VIRTUALE është një risi me shumë produktivitet sepse nuk je i limituar nga sasia (sa herë ju ka ndodhur që keni dashur t'i jepni dikujt një kartvizitë dhe ose ju kanë mbaruar ose i keni harruar në makinë).
Tjetra është që ju me preteksin për t'i dërguar kartvizitën VIRTUALE ju i merrni direkt në moment kontaktin personit por më e rëndësishme ju e keni futur në dyqanin tuaj, me anë të linkut sepse ai kur të klikojë linkun do shikojë të gjithë biznesin tuaj. 
Te moduli KARTVIZITA VITUALE ju mund të vendosni nga 1 model kartvizite para-pas deri në 7 modele kartvizite para-pas.

10- KATALOG VITUAL
Ky katalog është në format JPG i cili do të shfaqet te profili juaj në platformën e panairit online, ku vizitori shikon të gjitha shërbimet ose produktet që ju keni në katalog.
Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ju e dërgoni këtë katalog te personi që ju dëshironi. Këtë katalog mund ta printoni në çdo kohë.
Te moduli KATALOG VITUAL ju mund të vendosni nga 1 faqe A4 deri në 21 faqe A4 katalogu.
Nëse keni më  shumë se 21faqe A4 athëherë duhet të paguani një kosto ekstra.
Në këtë çmim nuk përfshihet dizenjo e katalogut.

11- FOTO GALERIA 
Ky opsion është që biznesi me anë të 27 fotove profesionale, mund të prezantojë veten e vet sa më bukur dhe në mënyrë profesionale
(njerzit i pëlqejnë fotot e bukura, është në natyrën e njeriut që ta pëlqejë të bukurën).
Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ju e dërgoni këto foto te personi që ju dëshironi. 
Gjithashtu me këto foto ju mund të krijoni një album, i cili edhe mund të printohet.
Te moduli FOTO GALERIA ju mund të vendosni nga 1 foto deri në 27 foto.
Nëse doni të vendosni më  shumë se 27 foto athëherë ka një kosto ekstra.
Në këtë çmim nuk përfshihet dizenjo e fotove ose realizimi i tyre.

12- VIDEO REKLAMA
Nëpërmjet VIDEO REKLAMAVE të cilat do të publikohen profilin tuaj ju prezantoni biznesin tuaj.
Videot janë një mjet shumë i fuqishëm marketingu, sepse ato nxisin dëshirën për të blerë dhe e bëjnë klientin ti shikojë gjërat para se ai të vijë fizikisht aty.
Kur një klient shikon një video, ai e ka më të qartë imazhin e asaj që do të konsumojë.
Te moduli VIDEO REKLAMA ju mund të vendosni nga 1 video deri në 8 video.
Videot nuk duhet t
ë jenë publikuar më parë sepse do të publikohen në kanalin e platformës së Panairit Online.
Ju na dërgoni materialin dhe ne realizojmë dhe hedhjen e tyre në kanalin e youtube të Panairit Online.

Nëse doni të vendosni më  shumë se 8 video athëherë ka një kosto ekstra.
Në këtë çmim nuk përfshihet:
Filmimi n
ë ambjentet tuaja.
Editimi i videos.
Vendosja e titrave
Vendosja e logos ne video.

SHËRBIME EKSTRA QË NUK JANË TË PËRFSHIRA NË ABONIMIN NJËVJEÇAR

13 -  PARTNERITET 1+1
Mundësinë për të krijuar kontakt me biznese që mund të bashkpunojnë ose për të krijuar aleanca strategjike. Ndërmjetësim Elitar me kupona.
Ku nëse dy biznese shkëmbejnë secili nga 100 kupona me klientet e tyre, pas një muaj secili nga bizneset do të ketë minimalja 30 klienta plus.Kjo arrihet në tre forma:
A) Nën mbikqyrjen nga stafi i panairit duke mundësuar një takim kokë më kokë me administratorët e dy bizneseve. 
B) Duke marrë pjesë në eventin një ditore PARTNERSHIPI I BIZNESEVE i cili bashkon 21 biznese në një PIKË TURISTIKE ku drejtuesit kryesorë të kompanive njihen me njëri-tjetrin dhe krijojnë aleanca bashkëpunimi.  
C) Duke marrë pjesë në eventin dy ditor WORK BIZNES TREND i cili bashkon 21 biznese në një Pikë Turistike ku drejtuesit kryesorë të kompanive njihen me njëri-tjetrin dhe krijojnë aleanca bashkëpunimi. 
Në një takim të tillë do të ketë dhe një trajnim mbi të rejat e menaxhimit të biznesit online. 
Ky shërbim e ka një kosto ekstra.

14 - PARTNER BIZNESI
Nëse jeni duke kërkuar një partner biznesi ne e gjejmë atë për ju. Ajo që ju duhet të bëni është të na shkruani kërkesën tuaj dhe të na e dërgoni me email.
Ky opsion do të jetë aktiv pas D.7.11.2019
Ky shërbim e ka një kosto ekstra.

15- ZYRA JUAJ NË SHQIPËRI 
Nëse jeni një biznes që jeni me qendër në një shtet tjetër dhe doni që të keni zyrën tuaj në Tiranë, atherë ne ju japim mundësinë që të keni kutinë tuaj postare pranë ambjenteve tona, te zyra jonë qendrore në Tiranë. 
Gjithashtu dhe ambjentin tonë të zyrës mund ta përdorni nëse doni të zhvilloni ndonjë takim pune me partnerët tuaj. 
Ky shërbim e ka një kosto ekstra.

16- RISHITËSAT TUAJ ONLINE
Ky opsion është për të gjithë ato biznese që kanë një produkt ose shërbim të veçantë dhe që nuk e shesin dot ose që duan ta shesin dhe në qytete ose shtete të tjerë. 
Ne si platformë kemi rishitësat tanë për kategori të ndryshme biznesi që do të marrin përsipër të shesin online shërbimet ose produktet tuaja në rast se ne mendojmë se produkti juaj do të këtë shitje në treg. 
Ky opsion do të jetë aktiv pas D.7.11.2019
Ky shërbim e ka një kosto ekstra.

17-  OFERTA NGA BIZNESI PËR BIZNESIN
Ky opsion është për të gjitha bizneset që janë pjesë e platformës dhe që duan të bëjnë një ofertë për bizneset e tjerë.
Kjo ofertë do t’ju shfaqet te paneli i administratorit të gjithë bizneseve që kanë bërë rregjistrimi në platformë dhe janë të loguar. Kjo ofertë ka për qëllim që biznesi të ndihmojë biznesin.
Psh: Një mobileri ofron aredimin e një biznesi të ri me 30% ulje nga çmimi real. 
Ju si biznese na dërgoni në email gjithë materialin që keni për ofertën që doni të ofroni dhe pasi verifikohet nga stafi i platformeës, se oferta është reale dhe e vërtetë atherë e postojmë te moduli Paketat e Panairit.
Ky opsion do të jetë aktiv pas D.7.11.2019
Ky shërbim e ka një kosto ekstra vetëm për përpunimin dhe hedhjen e ofertës në platformë.

18- MJETET PROMOCIONALE
Mjetet promocionale fizike si kartvizita, fletpalosje, katalogje, por dhe ato virtuale tashmë do të keni mundësinë t'i merrin në një vend me çmim shumice dhe nga profesionistë.
Këto shërbime kanë kosto ekstra në varësi të shërbimit.

19- SEO NË GOOGLE 
Listimi në Google i biznesit tuaj nëpërmjet Panairi Online edhe nëse nuk keni një website por edhe për ata që e kanë një website.
Pa qënë e nevojshme që të paguani ekstra. Sepse ne i bëjmë SEO platformës në Google dhe nga kjo përfitoni edhe ju që jeni pjesë të kësaj platformë.
Kjo është e përfshirë në çmim sepse bëhet në mënyrë automatike nga sistemi.

20- WEBSITE ME SABDOMEN
Për një biznes është më me interes te hapë një profil te kjo platformë se sa të mund të hapi një website të vetin.
Për ata që nuk e kanë një website, tashmë do t'a keni nga Panairi Online me një kosto tre herë më pak nga një website normal.
Këtu i keni 100% te gjitha opsionet që i ka një website i personalizuar.
Kjo është e përfshirë në çmim sepse bëhet në mënyrë automatike nga sistemi.
Por nëse ju doni të keni domenin me emrin e biznesit tuaj dhe ky domen të mund të lidhet me linkun e profilit tuaj në platformë, që kur të klikohet domeni ti hapet profili juaj në platformë atherë ky shërbim ka një kosto ekstra prej 27 euro në vit, pa përfshirë blerjen e domenit. Domenin duhet ta bleni vete në emrin tuaj, te kompanitë që e ofrojnë këtë shërbim.
Ne mund t’ju ndihmojmë falas që ju ta bleni. 

21 - BANER REKLAMA SPONSOR KRYESOR 
Ky opsion është vetëm për 2 bizneset e para që bëjnë rezervimin për tu reklamuara në faqen e parë të platformës me banerin e tyre me përmasa 360px me 140px i cili është aktiv që prej D.7.7.2019. 
Ky lloj baneri vendoset në krye të faqes në heder.
Për vitin 2020 ky opsion do të ofrohet me kontrata 7 mujore ose një vjeçare.
Për këtë lloj baneri janë dy vende të lira.
Ky shërbim ka kosto ekstra.

22 - BANER REKLAMA NË FAQEN E PARË 
Ky opsion është vetëm për 72 bizneset e para që bëjnë rezervimin për tu reklamuara në faqen e parë të platformës me banerin e tyre i cili është aktiv që prej D.7.7.2019. 
Për vitin 2020 ky opsion do të ofrohet me kontrata tre mujore.
Kjo kategori është e ndarë në tre zona të ndryshme. 
Zona 7x3 = 21 VIP             360x120px
Zona 7x6 = 42 GOLD         180x150px
Zona 7x6 = 42 PARTNER   120x240px
Këto shërbime kanë kosto ekstra në varësi të zonës që ju do zgjidhni.

23-  BANER REKLAMA I SPONSORIZUAR
Ky opsion është për të gjitha bizneset që janë në platformë, të cilat duan që të shfaqen në djathtë të çdo profili si biznese të ngjashme me atë profil biznesi që vizitori është duke parë. 
Ky baner ështe me përmasa 240px me 120px i cili është aktiv që prej D.7.7.2019
Për vitin 2020 ky opsion do të ofrohet me kontrata tre mujore gjashtë mujore dhe një vjeçare.
Ky shërbim ka kosto ekstra në varësi të zonës që ju do zgjidhni.

24-  BANER OFERTA DJATHTAS
Ky opsion është për të gjitha bizneset të cilat duan që të shfaqet reklama e tyre në anën e djathtë të menus me ofertat që ofron biznesi ndaj biznesit.
Kur një biznese që është pjesë e platformës është duke parë ofertat nga bizneset, atij në të djathtë do ti dalë baneri juaj. 
Ky baner është me përmasa 900px me 120px i cili është aktiv që prej D.7.7.2019.
Për vitin 2020 ky opsion do të ofrohet me kontrata tre mujore gjashtë mujore dhe një vjeçare.
Ky shërbim ka kosto ekstra në varësi të zonës që ju do zgjidhni.

25- REVISTA MUJORE ONLINE  << ALBANIA BUSINESS ON >>
Kjo revistë do të dali çdo muaj dhe do të jetë për promovimin e ideve të reja novative, për promovimin e bizneseve të reja dhe aktiviteteve të ndryshme që do të zhvillohen në kuadër të biznesit.
Ky shërbim ka kosto ekstra

26- KARTELA E KLIENTIT - Ky opsion do të jetë aktiv pas D.7.11.2019

27- BIZNES I VERIFIKUAR - Ky opsion do të jetë aktiv pas D.7.11.2019


Abonohu në platformën e Panairit Online për vetëm një 1€ në ditë. 
Për të porositur një nga paketat e Panairit Online klikoni linkun  https://panairionline.com/paketat.asp  ose kontaktoni në 
Whatsapp: +355 69 23 000 37
E-mail:  [email protected] 
www.panairionline.com 
www.panairionline.al 
Nipt: L41607009E
Nr i llogaris Bankare te BKT: 434004743
IBAN Lek:  AL 1820 5113 4400 4743 CLPRCLALLJ
IBAN EUR: AL 5520 5113 4400 4743 CLPRCFEURK

1) Adresa: Rruga e Barrikadave te Galeria (ish kinema 17 Nëntori), Kati i dytë, Njësia Administrative Nr 9 / Kodi postar 1023 /Tiranë – Albania
2) Adresa: Agim Ramadani - Prishtinë - Kosovë (hapet me Dt.07.11.2019)
3) Adresa: City Mall - Shkup - Maqedoni (hapet me Dt.07.11.2019)

By Panairi Online

Regjistroni Biznesin tuaj falas në
Panairin e vetëm Online!
Regjistrohu Falas
 Rregullat e Privatësisë dhe
TOS - Cookies Policy GDPR
 
Jep të dhënat për hyrje në sistem
Username:
Password:

Kliko këtu nëse keni harruar Password-in
Regjistrohu me një nga
shërbimet që ne ofrojmë dhe
përfito një nga ofertat që ofron Panairi Online
Bashkohu me ne ne Facebook!