REGJISTROHU PER EVENTIN Mundësi punësimi online në fushën e INTERNET MARKETING. me date 25/01/2024

Eventi SHOP ONLINE 35

Mundësi punësimi online në fushën e INTERNET MARKETING. !

Kompani amerikane e cila hapet për herë të parë edhe në Shqipëri më 25.01.2023
Është duke kërkuar persona që duan të punojnë online.
U jep mundësinë çdo personi me eksperiencë ose pa eksperiencë të punojë online si i pavarur në fushën e INTERNET MARKETING.
Kjo kompani ofron të gjitha mjetet që ju duhen që ju të punoni online nga shtëpia 100% online.

Foto eventint Mundësi punësimi online në fushën e INTERNET MARKETING. te dates 25/01/2024

Çdo të mërkurë në ora 19:00 do të ketë prezantim të projektit, për personat e rinj që do të aplikojnë në formolarin e mëposhtëm.
Plotësoni formularin dhe një nga stafi do tju kontaktojë në email ose në Whatsapp, për tju dërguar linkun e trajnimit i cili dotë zhvillohet në aplikacionin Zoom.

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 975 vende

Me Date 25/01/2024 Ora FILLIMIT nga ora 19:00 deri 22:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 25/01/2024 - QE FILLON NE ORA - 19:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline