REGJISTROHU PER EVENTIN Mundesi punesimi online me date 27/03/2021

Eventi Njoftime 360

Mundesi punesimi online !


Cdo të martë dhe të enjte ora 21:00 prezantimi në zoom i mundësive të punës online , 
Fitimi 50 %, shansi i karrierës.


Foto eventint Mundesi punesimi online te dates 27/03/2021

Rezervo vendin tënd në: 

+355 69 863 6426

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 95 vende

Me Date 27/03/2021 Ora FILLIMIT nga ora 21:00 deri 22:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 27/03/2021 - QE FILLON NE ORA - 21:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline