Oferta Torte Numer Pastiqeria Home Cake - ArdianaCakes.com nga Biznesi ArdianaCakes.com bli Tani ne PanairinOnline
Torte Numer Pastiqeria Home Cake - ArdianaCakes.com
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
ARDIANACAKES.COM
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 ArdianaCakes.Com

 

Torte Numer Pastiqeria Home Cake - ArdianaCakes.com
Nëse jeni duke kërkuar një torte për ta surprizuar femijen tuaj  kjo është një torte ideale.
Produktet tona janë të veqanta për arsye se janë produkte artizanale të punuara në shtëpi.
Përbërësit e tortës janë:
- Ka tre shresa pandispanjë 
- Ka dy shtresa krem me shije Rocher

Dekorimi i tortës është me pastë sheqeri Marcipan me vetura ne nje piste per gara.
Në ofertë përfshihen:
- Një Tortë  në formë të numrit 5 me diametër 25cm dhe lartësia 10 cm e cila mund të pritet në 30 racione.
- Pista për gara me vetura 
- Tre vetura me pastë sheqeri Marcipan
- Flamuj per shenimin e fillimit te gares dhe finishin.

Porosia dorzohet brenda 12 orëve nga momenti konfirmimit të porosisë. 
Pagesa bëhet në momentin e dorzimit.

Marrim porosi për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
Në çmim nuk përfshihet posta.
-Posta për Kosovë 3 euro
-Për Shqipëri 300 lek
-Për Maqedoni 400 denar.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : ArdianaCakes.com
Posta qe kryen Transportin : ArdianaCakes.Com
Çmimi pa ofertë : 38 € Ne gjendje stoku : 4

Çmimi me Oferte :

35 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Torte Numer Pastiqeria Home Cake - ArdianaCakes.com

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/04/2020 Ora 4:52:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 35 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...