Oferta Antarësimi një vjeçar me paketen PROMO-ANG te Albania Network Global per vitin 2023 nga Biznesi Albania Network Global - Albania Network Global
Antarësimi një vjeçar me paketen PROMO-ANG te Albania Network Global per vitin 2023
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Albania Network Global

Antarësimi një vjeçar me paketen PROMO-ANG te Albania Network Global per vitin 2023

Publike para 14 diteve - Me date 24/02/2022 Ora 10:16:00 AM

Antaresim , Krijoni ura bashkpunimi , CV ONLINE , gjej bashkpuntor biznesi , Kerkoj bashkpuntor Biznesi , Trajnime Motivuese
Për të bërë rregjistrimin dhe antarësimin tuaj te Albania Network Global, kontaktoni në Whatsapp me Koordinatoren.
22 Arsyet kryesore, pse duhet të bëheni pjesë te platforma Albania Network Global, për profesionistët shqiptarë kudo që janë, brenda dhe jashtë vendit.
 1.     Do të keni mundësi që të punësoheni fizikisht ose online në një nga bizneset e antarëve, që janë pjesë te Albania Network Global.
 2.     Do të keni mundësi që të bëheni kordinator me 50% te aksioneve për një qytet, për Albania Network Global.
 3.     Do të keni mundësi të bëheni partnerë në një nga 9 Start-UP që është duke u zhvilluar nëpërmjet platformës Panairi Online SHPK.
 4.     Do të jeni pjesë e një komuniteti me profesionista të ndryshëm shqiptare nga e gjithë bota, që kanë arritur sukses dhe pasuri në fusha të ndryshme.
 5.     Do të keni mundësi të krijoni ura bashkpunimi me persona që ndajnë të njëjta vlera me ju dhe që kanë ide ose vizion të përafërt me ju.
 6.     Do të keni mundësi të krijoni njohje të reja cilësore me njerëz që kanë ndikim pozitiv në shoqëri.
 7.     Do të keni mundësi të mësoni dhe të bashkpunoni me persona që e kanë arritur suksesin që ju doni të arrini.
 8.     Do të keni mundësi të ndiqni trajnime shumë të veçanta në fushën e motivimit dhe zhvillimit personal nga persona që e kanë arritur suksesin dhe flasin nga provoja e tyre, jo nga librat.
 9.     Do të keni mundësi të prezantoni projektet tuaja dhe të merrni mbështetje nga shumica e antarëve nëse keni një projekt ambicioz dhe afatgjatë.
 10.     Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 11.     Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 12.     Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 13.     Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 14.     Publikimi i kalendarit të trajnimeve online që ofrojnë 100% falas, anatrët ELIT.
 15.     Publikimi i kalendarit të aktiviteteve që do të kemi për vitin 2022 dhe 2023 nga Albania Network Global.
 16.     Njoftimin e çdo antari për të gjitha aktivitetet që do të zhvillojë Albania Network Global.
 17.     Udhëtime të ndryshme në grup brenda dhe jashtë vendit që do të zhvillojë Albania Network Global.
 18.     Trajnime të ndryshme fizike një, dy dhe tre ditore që do të zhvillojë Albania Network Global.
 19.     Antarësimi te klubi i Vizionarëve MM (Mendja Milionere) në 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret.
 20.     Antarësimi një vjeçar si antar ELIT profesionist për vitin 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret.
 21.     Antarësimi një vjeçar si antar profesionist për vitin 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret.
 22.     Do të keni mundësi të bëheni përfaqsues i Albania Network Global, nëse plotësoni të gjitha kriteret për të qënë përfaqsues për një shtet për komunitetin shqiptar që jeton dhe punon në atë shtet.
Në këtë ofertë përfshihet:
 • Antarësimi për vitin 2022 në platformën Albania Network Global = 100% FALAS.
 • Rregjistrimi në platformën Albania Network Global = Falas
 • Antarësimi për vitin 2022 në platformën Albania Network Global = 100% FALAS.
 • Hapjen e një profili te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 • Plotësimi i profilit dhe publikimi në platformë për çdo antar në platformën Albania Network Global = Falas
 • Listimin e profilit për çdo antar në platformën Albania Network Global = Falas
 • Dixhitalizimi dhe përpunimin e CV online në formën e një biografie si ESE te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 • Publikimin e CV Online te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 • Dixhitalizimi dhe përpunimin e reklamave me SEO në Google te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online.
 • Publikimi e reklamave dhe njoftimeve tuaj te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online me SEO në Google për aftësitë që keni dhe për shërbimet ju ofroni = Falas
 • Dizenjimin e fotove me logon e Albania Network Global për postimet që do të bëhen te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 • Antarësimi një vjeçar si antar PROMO-ANG për vitin 2023 me ofertë 50% ulje nga 80 euro në 40 euro.
Shënim: Kjo ofertë vlen për 99 profesionistet e parë që do të antarësohen me paketën e PROMO-ANG.
Për çdo postim ekstra që doni të shtoni te profili juaj ka kosto = 20 euro.

Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Albania Network Global
Posta qe kryen Transportin : Albania Network Global
Çmimi pa ofertë : 80EURO Ne gjendje : 99

Çmimi me ofertë :

40EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Antarësimi një vjeçar me paketen PROMO-ANG te Albania Network Global per vitin 2023

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 24/02/2022 Ora 10:16:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 40 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1511 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...