Oferta Mundesi punesimi online DURRES/ Pune online nga shtepia 2021 / Pune online per studente / Data entry nga shtepia / Pune part time nga shtepia / Oferta pune online / Vende te lira pune 2021 / Kerkoj pune online nga shtepia nga Biznesi PUNO ONLINE NGA SHTEPIA - PUNO ONLINE NGA SHTEPIA
 Mundesi punesimi online DURRES/ Pune online nga shtepia 2021 / Pune online per studente / Data entry nga shtepia / Pune part time nga shtepia / Oferta pune online / Vende te lira pune 2021 / Kerkoj pune online nga shtepia
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj site.al site.al
Mirësevini!
PUNO ONLINE NGA SHTEPIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PUNO ONLINE NGA SHTEPIA

Mundesi punesimi online DURRES/ Pune online nga shtepia 2021 / Pune online per studente / Data entry nga shtepia / Pune part time nga shtepia / Oferta pune online / Vende te lira pune 2021 / Kerkoj pune online nga shtepia

Publike para 200 diteve - Me date 26/09/2023 Ora 6:59:00 AM

Mundesi punesimi online , Pune online nga shtepia 2021 , Pune online per studente , Data entry nga shtepia , Pune part time nga shtepia , Oferta pune online , Vende te lira pune 2021 , Kerkoj pune online nga shtepia
Rezervoni intervistën tuaj online, duke kontaktuar në Whatsapp.
Pozicioni i punës si Data Enter & Agjent Marketingu Online ne platformen https://panairionline.com 
 • Paga në muajin e parë : Trajnim i paguar = 36000 lek neto / muaj
 • A. Pas muajit të tretë nëse performanca është e mirë = 50000 lek neto / muaj
 • B. Pas muajit të 6-të nëse performanca është e mirë = 60000 lek neto / muaj
 • C. Pas një viti, do bëjmë një rivleresim të performancës, nëse performanca është e mirë = 70000 lek neto / muaj
 • D. Paga do të rritet me 10% çdo 6 muaj deri në vitin e 5-të.
 • E. Personat që do të japin rezultate të larta do të propozohen për nivele drejtuese ku paga dhe bonuset janë më të larta.
Përfitimet dhe bonuset:
 • Deklarimi i rrogës neto = 36000 Lekë + SIG
 • Bonus plus 9 % të xhiros totale nga shitjet mujore.
 • Bonus EXTRA 9 % për xhiro mujore mbi 3000 EURO
 • Bonuse të tjera ekstra për trajnime dhe udhëtime të ndryshme.
 • Ditët e punës nga E Hëna në të Premte. 
 • Ditën e shtunë 4 orë.
 • Dita e diel Pushim.
 • Orët e punës mund t'i zgjidhni vetë në intervalin kohor 7:00 AM deri në 22:PM.
 • Puna do të jetë 50% online dhe 50% fizike në zyrë ose nëse është e nevojshme të shkoni fizikisht te një biznes për të bërë foto dhe video.
 • Koha për trajnime nuk përfshihet në orarin e punës.
 • Nuk ka rëndësi orari që zgjidhni, rroga nuk ndryshon.
Pushimet zyrtare vjetore do të bëhen sipas kalendarit të kompanisë dhe ato janë të paguara.
 • Pushimet zyrtare vjetore:
 • Viti 1:   1 javë 
 • Viti 2:   2 javë 
 • Viti 3:   3 javë 
 • Viti 4:   4 javë
 • Viti 5:   4 javë
 • Festat zyrtare Shqiptare, janë ditë pune normale.
 • Pushimet zyrtare vjetore do të jepen kur të jenë plotësuar minimalja 9 muaj punë dhe ato do të jepen sipas kalendarit të kompanisë.
Kohëzgjatja e marrdhënies së punësimit.
 • Në rast se çdo gjë është në rregull nga të dyja palët, ne kemi dëshirë që ju të qëndroni sa më shumë.
 • Në 3 muajt e parë jeni në provë.
 • Gjithsesi në 3 muajt e parë do bëhet vlerësim periodik për të parë ecurinë, përshtatshmërinë dhe për të bërë parashikime për të ardhmen.
Puna dhe detyrat e një Data Enter & Agjent Marketingu Online është:
 • 1) Të përpunojë dhe të rregullojë tekstin që dërgon biznesi për një shërbim ose produkt, pa gabime drejtshkrimore.
 • 2) Të gjejë fjalë kyçe për atë shërbim ose produkt.
 • 3) Të përdorë Canva ose programet e Adobe për pregatitjen e fotove, me logon e biznesit dhe banerave për atë biznes.
 • 4) Nëse është e nevojshme mund të shkojë dhe fizikisht te një biznes për të bërë foto dhe video për produktet, nëse biznesi është në qytetin e tij.
 • 5) Të dijë një gjuhë të huaja me të shkruar dhe të lexuar, sepse reklama do të bëhen edhe në anglisht ose në një gjuhë të huaj që personi di.
 • 6) Të hedhë këto informacione në platformë nëpërmjet laptopit.
 • 7) Të kontaktojë me biznese që do të duan të bëjnë reklama me seo në Google duke hapur një profil biznesi në platformë ose që duan website me domain e tyre. 
 • 8) Të dërgojë në Whatsapp videot që dërgon biznesi ose që i bën vetë, që ti hedhim te kanali në Youtube dhe t'ju bashkangjisim linkun e reklamës.
 • 9) Të kthejë përgjigje klientit në Whatsapp dhe të dërgojë të dhënat e klientit te biznesi përkatës nëse ka reklama në menaxhim.
 • 10) Në fund të ditës të bëj një përmbledhje të punës që ka realizuar dhe të asaj që ka në proces, në pika të shkurtra dhe t'a dërgojë në email [email protected].
 • 11) Të kontaktojë në telefon në ditë me mimimumi 21 biznese .
Rezultatet që duhet të arrijë:
 • Minimumi të hedhi në platformë 2 reklamat në ditë në shqip dhe po të njëjtat reklama në një gjuhë të huaj që di.
 • Minimumi të bëjë 3 shitje në muaj ose xhiro totale nje muaj mminimumi 600 euro.
Përgjegjësitë:
 • Të bëj saktë dixhitalizimin e çdo reklame.
 • Nëse në muajin e parë nuk arrin targetin, e ndërpresim mardhënien ose mund të punojë me 50% mbi vlerën që paguan klienti.
Nëse vërtet dëshiron të punosh online dhe t'i japësh vetes një mundësi :
 • Sepse nuk je i kënaqur me punën që po bën!
 • Sepse do të rritësh të ardhurat e tua!
 • Sepse do të filllosh një punë të re!
 • Atherë kjo është mundësia jote, më kontakto tani në Whatsapp:
 • Më kontakto tani për të rezervuar vendin tuaj.
 • Mundësitë vijnë për ata që i marrin!!!!
Zyrat qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë  /V10230    26D0923

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PUNO ONLINE NGA SHTEPIA
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Mundesi punesimi online DURRES/ Pune online nga shtepia 2021 / Pune online per studente / Data entry nga shtepia / Pune part time nga shtepia / Oferta pune online / Vende te lira pune 2021 / Kerkoj pune online nga shtepia

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/09/2023 Ora 6:59:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 13878 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...