Oferta BANER REKLAMA Sponsor nga Biznesi PANAIRIONLINE bli Tani ne PanairinOnline
BANER REKLAMA Sponsor
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
golden Panair
Welcome BIZNESI !
PANAIRI ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Panairi Online

 

BANER REKLAMA Sponsor
Vendosjen e një baneri në faqen e parë të platformës në heder me përmasat 380 px me 120 px
Kohëzgjatja e qëndrimit të banerit në platformë 30 ditë. Sasia 1 cop
Ky baner shfaqet në faqen e parë të platformës në heder ku është hapsira për reklamë.
Këtë baner reklamë e shikojnë të gjithë  vizitorët që hyjnë te platforma e Panairit Online ne te gjitha faqet dhe nënfaqet brenda platformës.
Ky baner ju jep mundësinë për të rritur shikueshmërinë e biznesit tuaj, gjithashtu dhe për të shitur online.
Ky baner lidhet me një link që ju e zgjidhni vet, që kur vizitori të klikojë mbi baner, ti hapet një dritare e re me linkun që ju keni zgjedhur.
Për këtë lloj baneri janë maksimalja 2 hapsira për reklamim.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRIONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRIONLINE
Çmimi pa ofertë : 1270 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

1270 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

BANER REKLAMA Sponsor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 31/01/2020 Ora 8:54:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1270 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...