Oferta Dizenjo profesionale per Fletepalosje A4 ne vektor nga Erjen Design nga Biznesi ERJEN DESIGN bli Tani ne PanairinOnline
Dizenjo profesionale per Fletepalosje A4 ne vektor nga Erjen Design
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
ERJEN DESIGN
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 ERJEN DESIGN

 

Dizenjo profesionale per Fletepalosje A4 ne vektor nga Erjen Design
Nese doni te keni nje Fletepalosje A4 me dizenjo profesionale ne vektor per biznesin tuaj dhe me nje cmin ekonomik porositeni online tek Erjen Design.


Ne oferte perfshihet

Punimi Vector Files
JPEG, PNG, PDF Files
Dizenjo per Fletepalosje A4 
Fletepalosje me FullColour  ose me 1 ngjyre  , ngjyrat sipas deshires suaj
Konsulte Online rreth dizenjos qe ju deshironi.
Miratim i dizenjos nga ana juaj pasi eshte punuar dizenjo.
2 foto max te biznes/produkt nqs eshte e nevojshme tek dizenjo


Pagesa behet 100% parapagim.
Pagese Extra 10 Eu  Dizenjoja kryhet brenda dites

Credins Bank
Western Union
Bit Coin
Pay Pal


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : ERJEN DESIGN
Posta qe kryen Transportin : ERJEN DESIGN
Çmimi pa ofertë : 55 € Ne gjendje stoku : 100

Çmimi me Oferte :

50 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dizenjo profesionale per Fletepalosje A4 ne vektor nga Erjen Design

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 13/09/2020 Ora 11:34

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 50 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...