Oferta Trajtime ne lekure me PhiLaser Carbon peeling nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT03 nga Biznesi ROYAL AESTHETICS TIRANE - ROYAL AESTHETICS TIRANE
Trajtime ne lekure me PhiLaser Carbon peeling nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT03
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
ROYAL AESTHETICS TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ROYAL AESTHETICS TIRANE

Trajtime ne lekure me PhiLaser Carbon peeling nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT03

Publike para 55 diteve - Me date 29/12/2023 Ora 3:40:00 PM

Trajtime ne lekure / Trajtim me Carbon Laser Peel / Pastrimi i lekures / rigjenerimi i kolagjenit / Pastrim i fytyres
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:
Efektet e këtij trajtimi në lëkurën tuaj:
 • Kur kryhet trajtimi me Carbon Laser Peel, një shtresë e hollë e karbonit aplikohet në sipërfaqen e lëkurës. 
 • Trajtimi i maskës së karbonit përfaqëson një trajtim me lazer i cili rrit shkëlqimin e lëkurës dhe lë një efekt të lëmuar në nxirje.  
 • Ndihmon për të hequr papërsosmëritë në sipërfaqen e lëkurës së fytyrës.  
 • Laseri prodhon rreze drite të fokusuara, në një zonë të saktë dhe të synuar.  
 • Grimcat e karbonit thithin aktivisht dritën dhe thithja me vakum i heq ato butësisht, duke marrë qelizat e dëmtuara të shtresave të sipërme të lëkurës. 
 • Prodhimi i njëkohshëm i energjisë termike stimulon sintezën e kolagjenit të freskët dhe promovimin e një çehre me pamje të shëndetshme. 
 • Efektiviteti i trajtimit do të varet nga individi, megjithatë, një kurs prej 2-6 trajtimesh do të prodhojë rezultate superiore. 
Përdorimi:
 • Një seancë zgjat 30 minuta
 • Një trajtim i plotë do deri në 5 seanca
 • Trajtimi për herën e parë, duhet të ndahen në 2-3 javë.  
 • Ky afat lejon rigjenerimin e kolagjenit dhe të elastinës së indeve të lëkurës.  
 • Trajtimet e mirëmbajtjes pas trajtimit të plotë fillestar, rekomandohen çdo 1-3 muaj.
Shënim:
Bëni rezervimin tuaj që të mos prisni në radhë.

Adresa: Rruga Tish Daija, kompleksi Kika 2, mbi Conad, kati i 2-të - Komuna e Parisit - Tiranë / V38
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ROYAL AESTHETICS TIRANE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtime ne lekure me PhiLaser Carbon peeling nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT03

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/12/2023 Ora 3:40:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 853 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...