Oferta Frekuencë e lartë, antiakne, Sferat e kristalta relaksuese, Refleksologji, Relaksim dhe Reduktim Stresi, uljen e stresit dhe tensionit muskulor, stimulimin e qarkullimit të gjakut, balancimin e energjisë trupore nga Biznesi GE-JD AESTHETICS - GE-JD AESTHETICS
Frekuencë e lartë, antiakne, Sferat e kristalta relaksuese, Refleksologji, Relaksim dhe Reduktim Stresi, uljen e stresit dhe tensionit muskulor, stimulimin e qarkullimit të gjakut, balancimin e energjisë trupore
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
GE-JD AESTHETICS
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  GE-JD AESTHETICS

Frekuencë e lartë, antiakne, Sferat e kristalta relaksuese, Refleksologji, Relaksim dhe Reduktim Stresi, uljen e stresit dhe tensionit muskulor, stimulimin e qarkullimit të gjakut, balancimin e energjisë trupore

Publike para 129 diteve - Me date 03/06/2024 Ora 9:14:00 AM

Frekuence e larte, antiakne, Sferat e kristalta relaksuese, Refleksologji, Relaksim dhe Reduktim Stresi, uljen e stresit dhe tensionit muskulor, stimulimin e qarkullimit te gjakut, balancimin e energjise trupore
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:

 • Slogani jonë: Jo thjesht kurim por shërim 100% - Not just cure but 100% healing
Këto janë shërbimet kryesore që ne ofrojme:
 • Trajtime fytyre  
 • Dermapen
 • Trajtim antirrudhë, Fije kolagjeni
 • Multifunksional trajtues fytyre 7 në 1
 • Zvogëlim i poreve me vakum
 • Frekuencë e lartë, antiakne
 • Sferat e kristalta, relaksues
 • Skin skrab pastrues ultrasonik
 • Maska led 7 ngjyra 
 • Peeling kimik 
 • Pastrim i thjeshtë 
 • Pastrim i thellë 
 • Anticelulit, tonifikim trupi
 • Ngritje vithesh, me kupa vakumi
 • Trajtim i vitheve me vakum
 • Anticelulit për gjithë trupin me vakum.
 • Laminim vetull natyral + lyerje + pastrim
 • Laminim qerpiku natyral + lyerje
 • Depilime 
 • Thonj me xhel
Adresa: Mbrapa shkollës Vsil Shanto, ish kesh-i, Tiranë
V893   01D0624
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : GE-JD AESTHETICS
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Frekuencë e lartë, antiakne, Sferat e kristalta relaksuese, Refleksologji, Relaksim dhe Reduktim Stresi, uljen e stresit dhe tensionit muskulor, stimulimin e qarkullimit të gjakut, balancimin e energjisë trupore

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/06/2024 Ora 9:14:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1112 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...