Oferta Tavoline pune me regjister elektrik per lartesine ALMA Dromeas Albania nga Biznesi DROMEAS ALBANIA SHPK bli Tani ne PanairinOnline
Tavoline pune me regjister elektrik per lartesine   ALMA  Dromeas Albania
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
DROMEAS ALBANIA SHPK
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 DROMEAS ALBANIA SHPK

 

Tavoline pune me regjister elektrik per lartesine ALMA Dromeas Albania

Ky model tavoline ka opsionin  për të rregulluar lartësinë në mënyrë elektrike ,
siguron përshtatjen optimale sipas  nevojave  e secilit  , duke krijuar kështu një hapësirë fleksibile pune, duke ruajtur estetikën e unifikuar të secilës hapësirë.Në të gjithë tryezën e rregullueshme me lartësi me sistem elektrik, mekanizmi i ngritjes (motorët elektrikë) është i vendosur në dy mbështetëset vertikalë të tryezës dhe rregullimi i lartësisë bëhet duke zgjedhur butonat përkatës në tastin e kontrollit.


Klikoni linkun meposhte :Ne oferte perfshihet :
Nje tavoline, me permasa 160x80x73 h.
Transporti ne gjithe Shqiperine     
Montimi ne ambientet e klientit
Garancia e tavolines  eshte per  5 vite. 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : DROMEAS ALBANIA SHPK
Posta qe kryen Transportin : DROMEAS ALBANIA SHPK
Çmimi pa ofertë : 850 € Ne gjendje stoku : 6

Çmimi me Oferte :

695 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Tavoline pune me regjister elektrik per lartesine ALMA Dromeas Albania

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/11/2020 Ora 5:03:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 695 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...