WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
DROMEAS ALBANIA SHPK
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 DROMEAS ALBANIA SHPK

Reth Biznesit DROMEAS ALBANIA SHPK

Dromeas Albania sh.p.k eshte distributori i vetem i ‘DROMEAS’ ne Shqiperi,kompani qe merret me mobilime dhe ndarje ambjente zyrash si dhe arkiva metalike per ambiente te ndryshme.

 

Kompania‘Dromeas’ ka nje eksperience shume vjecare ne kete fushe e themeluar ne 1987 ne Greqi. Duke u zgjeruar edhe ne Shqiperi nga Dromeas Albania sh.p.k.

 

Dromeas Albania Shpk ka arritur per nje periudhe 18-vjecare te behet LIDER per mobilimin e zyrave jo vetem brenda shtetit shqiptar por ne Kosove edhe me gjere.

Me kalimin e viteve ‘Dromeas’ ka qene ne permiresim te vazhdueshem si per makinerite per prodhimin e mobiljeve ashtu edhe per cilesine e mobiljeve qe prodhojne ,duke arritur sot te jete e para per dizanj, teknologjite, eficencen, levrimin, risite  dhe inovacionin ne fushen e saj. 

 

Nepermjet ketyre permiresimeve, Dromeas ka marre disa certifikata dhe cmime. Ne 1999 Bashkimi Europian i dha kompanise cmimin‘SafeAward’ per pastertine dhe sigurine qe iu jep punonjesve.Ne vitin 2005 ka marre cmimin ‘Furnima’per krijimtari dhe ‘HelexpoAward’ per inovacionin. Ne vitin 2008 ka marre cmimin e pare si biznesi me i suksesshem ne Greqi. Si dhe nje sere certifikatash si:ISO 9001:2008, EN ISO 9001:2000, EN ISO 14001:2004

Elot 1801:2008. 

Dromeas vepron ne fushen e prodhimit dhe te  tregimit te sistemeve te zyrave, paneleve ndarese me metale, zgjidhjeve te komoditetit te te ulurit, sistemeve arkive e rafteve si dhe mobiljeve te zyrave. Produktet Dromeas kane karakteristika te tilla si:

cilesi e larte, qendrueshmeri, ergonomi, estetikete larte … te nderthurura me linja prodhimi te integruara vertikalisht dhe plotesisht automatike si dhe me cmime teper konkuruese e bejne kompanine te jete pjesemarrese e te gjitha projekteve me te medha te mobilimit me firmat me prestigjoze te vendit.

 

DROMEAS ka arritur te jete sot furnizuesi ekskluziv i Keshillit dhe Bashkimit Europian me kontrata deri ne 30 million Euro si dhe ka furnizuar me mobilje zyrat ne Evrope te OSCE, ACER, Mercedes, Banc Post, Jackmorton Worldwide etj.

 

Ne baze te paraqitjes, dizajnit, mekanizmave, perberjes Dromeas i ndane mobiljet e tij ne disa seri si psh tavolinat (Euro One, Vip, Tetra, Silver Line, New Line, Lysis, Slim, Neo), karriget (Line, Apollo, Refleks, Smart, Zita,Vip,Porto)etj


Shperndaje me miqt e tu...