WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
DROMEAS ALBANIA SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  DROMEAS ALBANIA SHPK

 
DROMEAS ALBANIA SHPK OFRON KETO SHERBIME KLIKO MBI BUTONAT E MEPOSHTME ...
LISTA E OFERTAVE QE OFRON DROMEAS ALBANIA SHPK
  Karrige rrotulluese VALUE Dromeas Albania - 290 EURO

  Karrige rrotulluese ergonomike SMART Dromeas Albania - 280 EURO

  Tavoline pune me regjister elektrik per lartesine ALMA Dromeas Albania - 695 EURO

  Tavoline mbledhje Tetra Dromeas AlbaniaTavoline mbledhje Tetra Dromeas Albania - 270 EURO

  Kolltuk per zyra Olimpia Dromeas Albania - 390 EURO

  Recepsion modeli Silver Line Recepsion I përbërë nga pjesë drejtkëndëshe dhe të lakuara. Recepsionet e linjës Silver përbëjnë një zgjedhje të shpeshtë për shumë kompani, si një pamje e parë mbresëlënëse. - 550 EURO

  Karrige rrotulluese ergonomike seria SMART D Dromeas Albania - 350 EURO

  Karrige ergonomike REFLEX D - 430 EURO

 
PARTNERET E DROMEAS ALBANIA SHPK - 316
Tavoline ekzekutivi per zyra Lysis Plus Dromeas Albania Tavoline ekzekutivi per zyra Lysis Plus Dromeas Albania Baner tavoline pune Altis Dromeas Albania Ndarje zyre  me Plexiglass
Ndarje zyre  me Plexiglass RECEPSION RECEPSION RECEPSION