Oferta Trajnimi 9 Ditor per te rinj qe duan te punesohen si MSO Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Punesohu si MSO , Puno Online nga shtepia me Panairi Online , Vetpunesohu te Panairi Online , Nis biznesin tend me kosto zero nga Biznesi Muhamet Bizhga Business Coach - Muhamet Bizhga Business Coach
Trajnimi 9 Ditor per te rinj qe duan te punesohen si MSO Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Punesohu si MSO , Puno Online nga shtepia me Panairi Online , Vetpunesohu te Panairi Online , Nis biznesin tend me kosto zero
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
MUHAMET BIZHGA BUSINESS COACH
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Muhamet Bizhga Business Coach

Trajnimi 9 Ditor per te rinj qe duan te punesohen si MSO Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Punesohu si MSO , Puno Online nga shtepia me Panairi Online , Vetpunesohu te Panairi Online , Nis biznesin tend me kosto zero

Publike para -17 diteve - Me date 27/04/2022 Ora 11:10:00 AM

Trajnimi MSO 8 ore per te rinjte qe duan te punesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Punesohu si MSO , Puno Online nga shtepia me Panairi Online , Vetpunesohu te Panairi Online , Nis biznesin tend me kosto zero
Për të rezervuar trajnimin, plotësoni formularin ose kontaktoni në Whatsapp: +355697410707

Çfarë përfitoni nga ky trajnim:
 1. Kush e ndjek trajnimim dhe i plotëson 70% detyrat praktike, do të marrë çertifikatë dhe do të çertifikohet si (MSO) Menaxher i Sistemit Online.
 2. Do të bëni praktikë 9-të ditore në një biznes online konkret, brenda platformës Panairi Online dhe do të jeni 100% pronar për këto 9 ditë.
 3. Do të zhvilloni dhe do të menaxhoni një profil të ri biznesi online me 20 reklama për 9 ditët e praktikës.
 4. Nëse realizoni shitje për këto 9 ditë, nga këto 20 reklama, ju i merrni 100% të fitimit nga secila shitja.
 5. Pasi të keni mbaruar praktikën 9-të ditore, ju automatikisht do të jeni menaxher i sistemit online i këtij biznesi me 50% të fitimeve që vijnë nga ky biznes, për një kohë të pa caktuar.
 6. Do të rrisni aftësitë e shitjes dhe aftësitë e komunikimit online.
 7. Do të kuptoni diferencën ndërmjet shitjeve me sistem online dhe shitjeve online nga rrjetet sociale.
 8. Do të ndiqni falas tre trajnime online që e kanë vlerën 120 euro.
   A) Sipërmarrësi online në 2025-ën
   B) Sistemi i karierës te Panairi Online dhe biznesi online
   C) Si bëhet plan vizioni juaj personal për 10 vite nga sot.
 9. Do të keni mundësi të bëheni pjesë e stafit drejtues te Panairi Online SHPK, me meritokraci, nëpërmjet aftësive dhe vlerave që ju keni.
Ky trajnim është për persona që kanë një laptop dhe:
 • Që duan të punojnë online nga shtëpia
 • Që duan të hapin dyqanin e tyre online me kosto zero.
 • Që duan të vetpunësohen online nëpërmjet platformës Panairi Online
 • Që duan të rrisin aftësitë e tyre të komunikimit dhe shitjes online.
 • Që duan të bëhen Sipërmarrës Online
 • Që duan të investojnë kohën e tyre dhe ta kthejnë në pasuri.
Në këtë trajnim janë të përfshira temat e mëposhtme:
Trajnim në praktikë 180 minuta në laptopin tuaj me temë - Si bëhet dixhitalizimin 100% i një biznesi në platformë.
 1. Si bëhet login.
 2. Si ndërrohet passwordi.
 3. Si e gjeni password-in nëse e keni harruar.
 4. Si bëhet editimi i 8 banerave për partnerët e biznesit, ku reklamohen partnerët e biznesit ose 8 produktet kryesore.
 5. Si të vendosni dhe të editoni logon e biznesit.
 6. Si të postoni një ofertë të re te moduli Oferta e Biznesit.
 7. Si të editoni tekstin dhe fotot e një ofertë të re.
 8. Si të fshini një foto ose si ta ndryshoni një foto.
 9. Si të pregatisni tekstin për postimin me titull dhe përshkrim të produktit me SEO në Google.
 10. Si të gjeni fjalët kyçe në Google për postimin e një ofertë të re, që postimi juaj të dalë me SEO në Google.
 11. Si të publikoni 8 video te moduli Video Reklama.
 12. Si vendosen fotot te moduli Galeria dhe si mund t'i fshini ose editoni ato.
 13. Si bëhet përshkrimi rreth biznesit tuaj dhe si ta vendosni ose ta editoni tekstin te moduli Rreth Nesh.
 14. Si plotësohet dhe si editohet modulin Kontaktet, ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit.
 15. Si bëhet lidhja me Google map, nëse e keni të vendosur më parë biznesin tuaj në Google map.
 16. Ku ju vijnë të dhënat e klientit nëse ai plotëson formularin e porosisë.
 17. Kush janë gjërat që nuk lejohen të postohen në platformë.
 18. Si bëhet një postim në rrjete sociale në mënyrë profesionale.
Trajnim në praktikë online 120 minuta në laptopin tuaj:
7 hapa bazë se si të përdorin programin Ilustrator.
 1. Si hapet dhe mbyllet një dokumet i ri.
 2. Si të ndryshoni përmasat e një dokumenti të ri.
 3. Si prite një foto në madhësinë që ne e duam.
 4. Si prite një katror me një trekëndësh dhe një rreth, në madhësinë dhe formën që ne e duam.
 5. Si vendoset logo në foto.
 6. Si mund të shkruani, të ndryshoni ngjyrën dhe llojin e shkrimit në një tekst.
 7. Si ta ruani një foto në formate të ndryshme si në, jpg, png, ai etj.
Trajnimi në teori 180 minuta ONLINE:
 • Si të rrisin aftësitë e komunikimit dhe shitjes online.
 • Si gjendet një klient online, nëpërmjet platformës Panairi Online në Google.
 • Si gjendet një partner biznesi ose furnitor.
 • Si niset dhe mbyllet biseda me një partner biznesi ose furnitor.
 • Si orjentohet një klient online në rrjete sociale, që ai të blejë te ju.
 • Si niset dhe mbyllet biseda me një klient online.
 • Kush janë frazat standarte për komunikimin online.
 • Si dhe ku krijohet databaza e klientit online.
 • Si, kur dhe pse përdoret databaza e klientit.
 • Si mbyllet një shitje online.
 • Kush janë llojet e klientave online.
 • Si ti dalloni se çfar lloj klienti është ai.
 • Kush janë fazat dhe proceset që kalon një shitje deri në finalizimin e saj.
 • Pse klienti blen komunikim dhe jo produkt ose shërbim.
Shënime:
 • Kjo çertifikatë vlen vetëm për te platforma Panairi Online.
 • Trajnimet janë 9 ditore te personalizuara  dhe zhvillohen online.
 • Pagesa për trajnimin bëhet 100% parapagim në bankën BKT dhe minimaja 3 ditë para datës së trajnimit.
 • Pagesa është e pa kthyeshme nëse ju e ndërprisni trajnimin ose nuk vazhdoni të punoni si MSO.
Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të pyesni.
Me respekt Muhamet Bizhga
CEO & Founder @Panairi Online SHPK
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Trajnimi 9 Ditor per te rinj qe duan te punesohen si MSO Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Punesohu si MSO , Puno Online nga shtepia me Panairi Online , Vetpunesohu te Panairi Online , Nis biznesin tend me kosto zero

Vlera e pageses me PayPal : 90 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Muhamet Bizhga Business Coach
Posta qe kryen Transportin : PANAIRI ONLINE
Çmimi pa ofertë : 120EURO Ne gjendje : 90

Çmimi me ofertë :

90EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajnimi 9 Ditor per te rinj qe duan te punesohen si MSO Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Punesohu si MSO , Puno Online nga shtepia me Panairi Online , Vetpunesohu te Panairi Online , Nis biznesin tend me kosto zero

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 27/04/2022 Ora 11:10:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 90 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 3021 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...