WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
MUHAMET BIZHGA BUSINESS COACH
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Muhamet Bizhga Business Coach

 


Si të nisni dhe të zhvilloni për 21 ditë një biznes online me kosto minimale nëpërmjet platformës Panairi Online.
Ishte 210 EURO Çmimi 199 EURO

SHIKO ME SHUME!


Mentor individual per 7 muaj nga Muhamet Bizhga - CEO & Founder @Panairi Online , Mentorim individual per sipermarres te rinj nga Muhamet Bizhga , Mentorim individual per profesioniste te rinj nga Muhamet Bizhga
Ishte 2100 EURO Çmimi 1890 EURO

SHIKO ME SHUME!


Trajnim 9 Ditor Online FALAS per KOORDINATOR te platforma Albania Network Global
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!


Konsulencë Individuale Per Sipermarres Dhe Individe Nga Muhamet Bizhga - CEO & Founder @Panairi Online SHPK
Ishte 470 EURO Çmimi 370 EURO

SHIKO ME SHUME!


CV Muhamet Bizhga - Business Coach per zhvillim personal / Trajnues / motivues shqiptar / Trajnues per zhvillim personal / Si te nisesh nje biznes online / Si te zbulosh talentin tend / Si te investosh te vetja jote / Libra motivues ne shqip
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!

KLIKO PER ME SHUME ...

1 / 5