Oferta CV Isidor Koti, Agjensi imobilare Isidori për menaxhimin e pronave dhe pallateve. nga Biznesi Isidor Koti Administrator Pronash - Isidor Koti Administrator Pronash
CV Isidor Koti, Agjensi imobilare Isidori për menaxhimin e pronave dhe pallateve.
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ISIDOR KOTI ADMINISTRATOR PRONASH
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Isidor Koti Administrator Pronash

CV Isidor Koti, Agjensi imobilare Isidori për menaxhimin e pronave dhe pallateve.

Publike para 823 diteve - Me date 23/03/2022 Ora 1:03:00 AM

Administrim Pallatesh , Menaxhim Pronash Apartament, Menaxhim Shtepi private, Menaxhim prone dyqan, Vendosje sistemi kamerash ne biznese , Menaxhim prone garazhd , shitblerje , qiradhënie , Mirëmbajtje dhe riparim ashensorësh
Për të komunikuar me Isidor Koti, kontaktoni në Whatsapp: +355683159000
Jam Isidor Koti nga Gjirokastra dhe me vendbanim në Tiranë.
 • Kam lindur më 16.12.1982
 • Kam mbaruar shkollën 8-vjeçare dhe të mesme për vjolincel në shkollën "Siri Shapllo" në Gjirokastër.
 • Kam mbaruar unversitetin e Tiranës, në degën e gazetarisë në Tiranë në vitin 2001-2005. 
 • Prej 2005 deri në 2012 kam punuar si petagog me kohë të plotë në unversitetin e Elbasanit.
 • Prej 2005 deri në 2012 jam angazhuar dhe në media si gazetar në radio dhe televizion.
 • Kam mbaruar masterin për filozofi sociplogji në Tiranë në vitin 2006-2008.
 • Kam mbaruar doktoraturën për filozofi komunikimi në Tiranë në vitin 2009-2015.
Që prej vitit 2014 kam hapur biznesin tim në Tiranë, në fushen imobilare "Prona dhe Pallate Isidori" që merret me administrimin e pallateve, pronave, trajtimin e shitblerjeve dhe qiradhënies.
 • Zotëroj gradën shkencore "Doktor në Filozofi" dhe jam autor i 16 librave.   
 • Kuptoj, flas dhe shkruaj shumë mirë Anglisht, Italisht dhe Greqisht.
 • Që prej marsit 2022 jam pjesë e platformës Albania Network Global si antar dhe si kordinator.
 • Gjatë ditës preferoj të eci në këmbë dhe me biçiklet, ndërsa në kohën e lirë, dy herë në javë merrem me futboll dhe basketboll.
 • Kam pasion muzikën, futboollin, leximin e librave letrar, udhëtimet në vende të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.
Motoja ime : Më shumë rëndësi kanë lëvizjet, se sa ngjarjet.
 • Kam aftësi shumë të mira krijuese dhe në komunikim.
 • Do doja të kisha kontakt dhe bashkëpunime me persona që merren me ndërtimin e banesave dhe menaxhimin e tyre. 
 • Do doja të më kontaktonin persona që janë besimtarë, që janë krijues, që janë të prirur ndaj ideve të reja dhe novative si dhe ata që merren me agjensi imobilare.
 • Gjithashtu persona që kanë një pronë dhe që nuk e menaxhojnë dotë, sepse unë mund t'ju shërbej. 
Do doja të merrja pjesë në trajnime me tema: 
 1. Si të krijojmë network.
 2. Si të rritësh shitjet online. 
 3. Si të zgjerojmë rrjeti e klientave dhe konsumatorëve.
 4. Për zhvillimin personal.
 5. Për bazat e digital marketing.
 6. Për menaxhimin e rrjeteve sociale.
 7. Për për teknologjinë SMART.
Lista e shërbimeve që ofroj nga biznesi imi "Prona dhe Pallate Isidori":
 • Administrim Pallatesh,
 • Menaxhim Pronash, Apartament, Shtëpi private, dyqane dhe garazhde 
 • Shërbime në shitblerje dhe qiradhënie të pronave.
 • Mirëmbajtje dhe riparim ashensorësh në pallate si dhe vendosjen e ashensorëve të rinj.
 • Pastrim profesional në apartamente, shtëpi private dhe vila.
 • Shërbime hidraulike.
 • Shërbime elektrike.
 • Zhbllokime tubash.
 • Pagesa faturash për ujin, energjinë elektrike, shkallët dhe mbledhjen e pagesave të qerave.
 • Menaxhimin për parking privat dhe parking të pallateve.
 • Vendosjen e sistemit të kamerave në shtëpi ose biznese.
Adresa : Lagjia Don Bosko - Rruga Abdyl Matoshi pranë "Bujtinës së Gjelit" - Tiranë.
 
Ky postim eshte klikuar nga 2871 Vizitor