Oferta Gerald Kola CV, Ceo TIRANA HEALTH CLINIC, mjek internist te spitali unversitar i traumës, kryetari i sindikatës Punonjësit e Shëndetsisë nga Biznesi Gerald Kola - Gerald Kola Mjek
Gerald Kola CV, Ceo TIRANA HEALTH CLINIC, mjek internist te spitali unversitar i traumës, kryetari i sindikatës Punonjësit e Shëndetsisë
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
GERALD KOLA MJEK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Gerald Kola Mjek

Gerald Kola CV, Ceo TIRANA HEALTH CLINIC, mjek internist te spitali unversitar i traumës, kryetari i sindikatës Punonjësit e Shëndetsisë

Publike para 826 diteve - Me date 20/03/2022 Ora 9:24:00 PM

Gerald Kola CV, Ceo TIRANA HEALTH CLINIC, mjek internist te spitali unversitar i traumes, kryetari i sindikates Punonjesit e Shendetsise
Për të komunikuar me  mjekun GERALD KOLA, kontaktoni në Whatsapp: +355694254611
Jam Gerald Kola nga Fieri dhe jetoj në Tiranë.
 • Lindur më 13.10.1984
 • Kam mbaruar shkollën fillore në Fier.
 • Kam mbaruar shkollën e mesme "Kolegji turt "Memet Akif" në Tiranë.
 • Kam mbaruar unversitetin te "E mjeksisë" në degën mjeksi në Tiranë në vitin 2009. 
 • Prej 2010 deri në 2012 kam mbaruar një specializim pas unvesitar në Turqi për mjeksi interne (sëmundje të brendshe).
 • Prej 2013 deri në 2017 kam punuar si mjek familje në Tiranë.
 • Prej 2018 deri në 2021 kam punuar si mjek urgjence në spitalin e Durrësit.
 • Aktualisht punoj si mjek internist te spitali unversitar i traumës (Spitali Ushtarak)
 • Në maj të vitit 2020 ka hapur dhe klinikën time private "TIRANA HEALTH CLINIC" te pallati me shigjeta Tiranë.
 • Që prej vitit 2021 jam kryetari i sindikatës "Punonjësit e Shëndetsisë"
Jam marrë me Kick-Box dhe Kravmaga nga 2007 deri në 2013.
 • Aktualisht në kohën e lirë, dal një herë në javë për shëtitje në natyrë.
 • Kam pasion leximin e librave (historik dhe vetmotivues) dhe spiritualizmi.
 • Kam aftësi të mira në menaxhim, komunikim dhe lidership.
 • Kuptoj, flas dhe shkruaj shumë mirë anglisht, italisht dhe Turqisht, kuptoj mirë dhe flas pak spanjisht.
 1. Do doja të kisha kontakt dhe bashkëpunime me persona që merren në fushën e mjekësisë (konvencionale dhe alternative) dhe shoqërisë civile.
 2. Do doja të më kontaktonin persona që kanë TË GJITHË ATA PERSONA QË KANË NEVOJË PËR SHËRBIME MJEKSORE. 
 3. Do doja të merrja pjesë në, trajnime me tema për mjekesine, për shoqërinë civile, për zhvillimin personal dhe spiritualizëm.
 4. Së shpejti do të ofroj dhe trajnime në fushën e esketikës si botox, filler, mbjellje floku etj.
Lista e shërbimeve që ofroj te klinika "TIRANA HEALTH CLINIC":
Adresa : Te Bulevardi Bajram Curri, Rruga Irfan Tomini, te Ura DELIJORGJI, te pallati me shigjeta, përballë Karburant KASTRATIT - Tiranë.

 
Ky postim eshte klikuar nga 13831 Vizitor