WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
TIRANA HEALTH CLINIC
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TIRANA HEALTH CLINIC

Reth Biznesit TIRANA HEALTH CLINIC

Gjithçka rreth shëndetit.

Kjo klinikë është krijuar si ide e Dr.Gerald Kola (mjek Internist) dhe Dr.Denisa Kola (mjeke Stomatologe), për tju ofruar pacientëve një shërbim mjekësor sa më universal, të kompletuar dhe profesionist,
duke vënë Shëndetin dhe Mirëqënien e pacientit të parat.

Ndonëse klinika ka një histori relativisht të re, ideatorët e saj janë profesionistë të konsoliduar në praktikat e tyre profesionale.

Dr.Gerald Kola  është një profesionist me përvojë me një histori të demonstruar të punës në fushën e praktikës mjekësore prej afro 10 vitesh.
I aftë për:
Mjekësi Pune
Mjekësi Urgjence
Mjekësi Interne (të Sëmundjeve të Brendshme)
Diabet dhe Nutricion (Ushqyerje)
Mjekësi Paliative
Farmaceutikë
Mjekësi Parandaluese
Ekspert Mjekësor në Gjykatë për Dëmet e Shëndetit
Andrologji.
Me arsim të fortë me një diplomë pasuniversitare të përqendruar në Mjekësinë Interne nga Fakulteti i Mjekësisë, Ankara - TURQI.

Dr.Denisa Kola  është një profesioniste me përvojë me një histori të demonstruar të punës në fushën e praktikës Stomatologjike prej afro 7 vitesh.
E aftë për:
Terapi ( Endodonti )
Protetikë ( Protezat )
Kirurgji Orale
Implantologji ( Mbjellje Dhembesh )
Ortodonci (Drejtim Dhembesh)
Periodontologji
Me arsim të fortë me një diplomë universitare në universitetin “ ALDENT ” në Tiranë dhe me një histori të gjatë si asistente e Prof. Dr. Ruzhdie Qafmolla.

Gjithashtu kjo klinikë ofron edhe shërbimet e Dermatologjisë si:
Trajtime Fytyre
Botox
Filler
Mesoterapi
Dermapen
PRP


ADRESA: BULEVARDI BAJRAM CURRI , RRUGA IRFAN TOMINI, TE URA DELIJORGJI , PERBALLE KARBURANT KASTRATI

Shperndaje me miqt e tu...