Oferta Bileta per eventin e pare nje ditor ne Tirane me 10 Dhjetor 2022, te Hotel Tirana International e organizuar nga Albania Network Global. nga Biznesi Albania Network Global - Albania Network Global
Bileta per eventin e pare nje ditor ne Tirane me 10 Dhjetor 2022, te Hotel Tirana International e organizuar nga Albania Network Global.
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Albania Network Global

Bileta per eventin e pare nje ditor ne Tirane me 10 Dhjetor 2022, te Hotel Tirana International e organizuar nga Albania Network Global.

Publike para 150 diteve - Me date 11/03/2022 Ora 10:25:00 PM

per takime B2B me pronar te bizneseve dhe profesionistat / network i lire / rrjetezim brenda grupit
Për të bërë rezervimin tuaj, kontaktoni në Whatsapp.
Në këtë event do të marrin pjesë afërsisht 120 profesionistë të ndryshëm, si pronar biznesesh, menaxherë dhe studenta.
 • Gjatë eventit do të ketë 9 drejtues bisnesi që do flasin nga 6 minuta secili, për të na treguar sekretet se si ata kanë arritur sukses në biznesin e tyre.
 • Do të ketë takime me nga 3 persona në një tavolinë për 9 min, ku secili do të bëjë prezantimin e tij dhe të biznesit që ai ka.
 • Gjithashtu do të ketë takime B2B nga 9 minuta me bizneset ELIT, ku secili do të bëj prezantimin e tij dhe të biznesit që ai ka.
 • Në mbrëmje pas orës 22:00 do të ketë mbrëmje festive dhe argëtim.
Oraret dhe programi për PANAIRIN E PUNËS ONLINE
P
ër herë të parë  fizikisht do të zhvillohet panairi i punës online  nga 9 platforma online të cilat ofrojnë mundësi punësimi online për studentet dhe për ata që duan të punojnë online nga shtëpia.
 • 09:00 - 11:00 Rregjistrimi për eventin 
 • 11:00 - 12:00 Prezantimi shkurt i 9 platformave online.
 • 12:00 - 14:00 Takime me përfaqsuesit e 9 platformave online.
 • 14:00 - 15:00 Kohë e lirë për drekën dhe NETWORK
Oraret për eventetin e parë fizik 6 orë ku do të jenë afërsisht 120 persona:
 • 15:30 - 16:00 Shërndarja e bexhave me Qr CODE.
 • 16:00 - 17:00 Shkëmbimi i kontakteve nëpërmjet Qr CODE. 
 • 17:00 - 17:30 Prezantimi dhe vizioni i platformës ANG, si dhe kalendari i aktiviteteve për 2023-in.
 • 17:30 - 18:30 Do flasin për suksesin e tyre nga 6 minuta 9 drejtues bisnesi. 
 • 18:30 - 19:30 Darka, shorteu dhe vallzimi me beqarët.
 • 19:30 - 21:00 Takimet N3N nga 6 minuta.
 • 21:00 - 22:00 Takimet B2B nga 9 minuta.
 • 22:00 - Kohë e lirë për argëtim dhe njohje, mbrëmje festive në një nga lokalet në bllok.
Në ofertë është e përfshirë:
 1. Kartvizita fizike (PVC) me Qr CODE ka kosto 10 euro = Një copë.
 2. Pjesmarrja në këtë event ka kosto 10 euro = Për një person.
 3. Bexha me Qr CODE= FALAS.
 4. Kafe, çaj dhe ujë gjatë eventit 6 orë= FALAS.
 5. Pjesmarrja në 30 takimet N3N nga 6 minuta = FALAS.
 6. Pjesmarrja në 20 takimet B2B nga 9 minuta= FALAS.
 7. Salla e koferencave dhe projektori = FALAS.
 8. Pjesmarrje në shorte për dhuratat që do të ofrohen nga antarët tanë.
 9. Kjo ofertë vlen vetëm për anëtarët e Albania Network Global.
Shënim:
 • Rezervimet për eventin bëhen përpara datës 8 Dhjetor 2022.
 • Pjesmarrja në këtë event ka kosto 20 euro për ata që nuk janë antarë, por që duhen të kenë 100 kartvizita me vete.
 • Paketa për t'u anëtarësuar për vitin 2023 bashkë me kartvizitën fizike (PVC) me Qr CODE është 72 euro me ofertë.
 • Kush do fotografi profesionale ka kosto ekstra.
Kujdes: Për ata që nuk janë antarë, dhe bëjnë rezervimin për eventin pas datës 8 dhjetor 2022, do të ketë kosto 30 euro nësë do të ketë vende, sepse vendet janë të limituara maksimumi 120 persona.

Adresa: Te Hotel Tirana International, kati i parë - Tiranë.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Albania Network Global
Çmimi pa ofertë : 30EURO Ne gjendje : 120

Çmimi me ofertë :

21EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Bileta per eventin e pare nje ditor ne Tirane me 10 Dhjetor 2022, te Hotel Tirana International e organizuar nga Albania Network Global.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 11/03/2022 Ora 10:25:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 21 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1609 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...