WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
INTERNET MARKETING GLOBAL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  INTERNET MARKETING GLOBAL

Reth Biznesit INTERNET MARKETING GLOBAL

Kërkohen të punësohen si Data Enter & Agjent Marketingu Online 9 persona te Platforma Panairi Online SHPK .

Rezervoni vendin tuaj duke plotësuar formularin e mëposhtëm ose kontaktoni në Whatsapp.


Si të punoni online nga shtëpia me platformën PANAIRI ONLINE SHPK .
 • Panairi Online është një platformë për bizneset, ku secili biznes ka dyqanin e vet online dhe reklamon shërbimet ose produktet me SEO në Google nëpërmjet kësaj platforme.
 • Kjo platformë është si një qendër tregetare ku secili biznes ka dyqanin e vet. 
 • Puna juaj është që të kontaktoni bizneset dhe ti informoni që të bëjnë reklama falas në Google nëpërmjete kësaj platforme dhe të hidhni këto reklama në platformë. 

Pozicioni i punës si Data Enter & Agjent Marketingu Online:
 • Paga Muaji Prill - Maj: Trajnim i paguar = 40000 lek neto / muaj
 • A. Maj - Gusht 2023 nëse performanca është e mirë = 50000 lek neto / muaj
 • B. Shtator 2023 - Mars 2024 nëse performanca është e mirë = 60000 lek neto / muaj
 • C. PRILL 2024, do bëjmë një rivleresim të performancës, nëse performanca është e mirë = 70000 lek neto / muaj
 • D. Paga do të rritet me 10% çdo 6 muaj deri në vitin e 5-të.
 • E. Personat që do të japin rezultate të larta do të propozohen për nivele drejtuese ku paga dhe bonuset janë më të larta.
Detaje & Kohezgjatja e trajnimit është 1 deri 2 muaj dhe aplikanti paguhet me rrogën 40000 lek neto në muaj gjatë trajnimit.
 • A. Pikë së pari punëmarrësi ftohet që 1 ditë të vijë te zyra dhe për 4 orë do të ndjek një trajnim TEST për punën që do bëj dhe prezantimi i platformës.
 • B. Për tre ditë është në provë dhe nuk ka pagesë, për të parë preformancën e tij, nëse jep rezultate të mira, fillon një muaj në provë me pagesë.
 • C. Muaji i parë dhe i dytë konsiderohet trajnim i paguar = 40000 Leke.
 • D. Nëse për çdo lloj arsye, punëmarrësi largohet brenda muajit të parë, trajnimi do paguhet 50% me pak, nëse largohet nën 15 ditet e para do paguhet 70% me pak, nëse largohet nën 7 ditet e para do paguhet 90% me pak.
 • E. Nëse punëdhënësi shikon që në 10 ditët e para nuk ka përmirësim të aftësive dhe të rezultateve, at'herë mund ta ndërpres trajnimin, dhe trajnimi do paguhet 70% më pak.
 • F. Për personat që nuk vijnë dot fizikisht në Tiranë te trajnimi fizik 4 orë, i cili është 100% falas, mund ta ndjekin një trajnim online të personalizuar por është me pagesë 90 euro.
Përfitimet dhe bonuset:
 • Deklarimi i rrogës neto = 40000 Lekë.
 • Siguracione = 11200 Lekë do të paguhen nga kompania.
 • Një ditë punë neto llogaritet = 1600 lek pa bonuset.
 • Bonus plus 3 % të xhiros totale nga bizneset që ai ju ka plotësuar profilin me reklamat e tyre.
 • Bonus plus 2€ për çdo reklamë ekstra nga 301 reklama e lartë.
 • Bonuse të tjera ekstra për trajnime dhe udhëtime të ndryshme.
 • Ditët e punës nga E Hena në të Premte. 
 • Ditën e shtunë 4 orë.
 • Dita e diel Pushim.
 • Orët e punës mund t'i zgjidhni vete në intervalin kohor 7:00 AM deri në 22:PM.
 • Puna do të jetë 80% online dhe 20% fizike nëse është e nevojshme të shkoni fizikisht te një biznes për të bërë foto dhe video.
 • Koha për trajnime nuk përfshihet në orarin e punës.
 • Nuk ka rëndësi orari që zgjidhni, rroga nuk ndryshon.
 • Duke filluar nga muaji i 2-të, keni të drejtë të punoni Overtime. 
 • Orët mbi orar: Nëse ka nevojë kompania dhe doni të punoni të dielën, do të paguheni extra plus 50% në total = 2400 lek dita.
Pushimet zyrtare vjetore do të bëhen sipas kalendarit të kompanisë dhe ato janë të paguara.
 • Pushimet zyrtare vjetore:
 • Viti 1:   1 javë 
 • Viti 2:   2 javë 
 • Viti 3:   3 javë 
 • Viti 4:   4 javë
 • Viti 5:   4 javë
 • Festat zyrtare Shqiptare, janë ditë pune normale.
 • Pushimet zyrtare vjetore do të jepen kur të jenë plotësuar minimalja 9 muaj punë dhe ato do të jepen sipas kalendarit të kompanisë.
Kohëzgjatja e marrdhënies së punësimit.
 • Në rast se çdo gjë është në rregull nga të dyja palët, ne kemi dëshirë që ju të qëndroni sa më shumë.
 • Në 3 muajt e parë jeni në provë.
 • Gjithsesi në 3 muajt e parë do bëhet vlerësim periodik për të parë ecurinë, përshtatshmërinë dhe për të bërë parashikime për të ardhmen.
Puna dhe detyrat e një Data Enter & Agjent Marketingu Online është:
 • 1) Të përpunojë dhe të rregullojë tekstin që dërgon biznesi për një shërbim ose produkt, pa gabime drejtshkrimore.
 • 2) Të gjejë fjalë kyçe për atë shërbim ose produkt.
 • 3) Të përdorë Canva ose programet e Adobe për pregatitjen e fotove, me logon e biznesit dhe banerave për atë biznes.
 • 4) Nëse është e nevojshme mund të shkojë dhe fizikisht te një biznes për të bërë foto dhe video për produktet, nëse biznesi është në qytetin e tij.
 • 5) Të dijë një gjuhë të huaja me të shkruar dhe të lexuar, sepse reklama do të bëhen edhe në anglisht ose në një gjuhë të huaj që personi di.
 • 6) Të hedhë këto informacione në platformë nëpërmjet laptopit.
 • 7) Të kontaktojë me biznese që do të duan të bëjnë reklama me seo në Google duke hapur një profil biznesi në platformë ose që duan website me domain e tyre. 
 • Rreth 70% të reklamave dhe bizneseve i gjen kompania, por minimumi 30% të reklamave dhe bizneseve duhet t'i gjejë vetë.
 • 8) Të dërgojë në Whatsapp videot që dërgon biznesi ose që i bën vetë, që ti hedhim te kanali në Youtube dhe t'ju bashkangjisim linkun e reklamës.
 • 9) Të kthjejë përgjigje klientit në Whatsapp dhe të dërgojë të dhënat e klientit te biznesi përkatës.
 • 10) Në fund të ditës të bëj një përmbledhje të punës që ka realizuar dhe të asaj që ka në proces, në pika të shkurtra dhe t'a dërgoje në email [email protected].
 • 11) Të kontaktojë në ditë me mimimumi 10 biznese dhe t'ju ofrojë reklamimin falas për një muaj në platformë me 2 reklama.
Rezultatet që duhet të arrijë:
 • Minimumi të hedhi në platformë 9 reklamat në ditë në shqip, ose 270 reklama në muaj.
 • Minimumi çdo ditë të hedhi në platformë në një gjuhë tjetër, 9 reklamat që janë në shqip.
 • Minimumi të gjej 3 biznese në ditë që duan të reklamohen falas për një muaj në platformë me 2 reklama.
Përgjegjësitë:
 • Të bëj saktë dixhitalizimin e çdo reklame.
 • Nëse në muajin e parë nuk arrin targetin, e ndërpresim mardhënien ose mund të punojë me 50% mbi vlerën që paguan klienti.
Nëse vërtet dëshiron të punosh online dhe t'i japësh vetes një mundësi :
 • Sepse nuk je i kënaqur me punën që po bën!
 • Sepse do të rritësh të ardhurat e tua!
 • Sepse do të filllosh një punë të re!
 • Atherë kjo është mundësia jote, më kontakto tani në Whatsapp:
 • Për muajin Prill do të pranohen 9 persona.
 • Për muajin Maj do të pranohen 27 persona.
 • Më kontakto tani për të rezervuar vendin tuaj.
 • Mundësitë vijnë për ata që i marrin!!!!
Zyrat qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë

Shperndaje me miqt e tu...