Oferta Si të punoni online nga shtepia me platformen PANAIRI ONLINE SHPK, Pune online nga shtepia 2023, Pune online per studente nga Biznesi INTERNET MARKETING GLOBAL - INTERNET MARKETING GLOBAL
Si të punoni online nga shtepia me platformen PANAIRI ONLINE SHPK, Pune online nga shtepia 2023, Pune online per studente
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
INTERNET MARKETING GLOBAL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  INTERNET MARKETING GLOBAL

Si të punoni online nga shtepia me platformen PANAIRI ONLINE SHPK, Pune online nga shtepia 2023, Pune online per studente

Publike para 89 diteve - Me date 09/02/2023 Ora 3:34:00 AM

Pune part time nga shtepia , Oferta pune online , Kerkoj pune online nga shtepia , Pune online nga shtepia 2021 , Mundesi punesimi online , Pune nga shtepia , Pune online nga shtepia , Pune online per studente
Rezervoni intervistën tuaj online, duke kontaktuar në Whatsapp.
Pozicioni i punës si Data Enter & Agjent Marketingu Online ne platformen https://panairionline.com 
 • Paga në muajin e parë : Trajnim i paguar = 36000 lek neto / muaj
 • A. Pas muajit të tretë nëse performanca është e mirë = 50000 lek neto / muaj
 • B. Pas muajit të 6-të nëse performanca është e mirë = 60000 lek neto / muaj
 • C. Pas një viti, do bëjmë një rivleresim të performancës, nëse performanca është e mirë = 70000 lek neto / muaj
 • D. Paga do të rritet me 10% çdo 6 muaj deri në vitin e 5-të.
 • E. Personat që do të japin rezultate të larta do të propozohen për nivele drejtuese ku paga dhe bonuset janë më të larta.
Përfitimet dhe bonuset:
 • Deklarimi i rrogës neto = 36000 Lekë + SIG
 • Bonus plus 9 % të xhiros totale nga shitjet mujore.
 • Bonus EXTRA 9 % për xhiro mujore mbi 3000 EURO
 • Bonuse të tjera ekstra për trajnime dhe udhëtime të ndryshme.
 • Ditët e punës nga E Hëna në të Premte. 
 • Ditën e shtunë 4 orë.
 • Dita e diel Pushim.
 • Orët e punës mund t'i zgjidhni vetë në intervalin kohor 7:00 AM deri në 22:PM.
 • Puna do të jetë 50% online dhe 50% fizike në zyrë ose nëse është e nevojshme të shkoni fizikisht te një biznes për të bërë foto dhe video.
 • Koha për trajnime nuk përfshihet në orarin e punës.
 • Nuk ka rëndësi orari që zgjidhni, rroga nuk ndryshon.
Pushimet zyrtare vjetore do të bëhen sipas kalendarit të kompanisë dhe ato janë të paguara.
 • Pushimet zyrtare vjetore:
 • Viti 1:   1 javë 
 • Viti 2:   2 javë 
 • Viti 3:   3 javë 
 • Viti 4:   4 javë
 • Viti 5:   4 javë
 • Festat zyrtare Shqiptare, janë ditë pune normale.
 • Pushimet zyrtare vjetore do të jepen kur të jenë plotësuar minimalja 9 muaj punë dhe ato do të jepen sipas kalendarit të kompanisë.
Kohëzgjatja e marrdhënies së punësimit.
 • Në rast se çdo gjë është në rregull nga të dyja palët, ne kemi dëshirë që ju të qëndroni sa më shumë.
 • Në 3 muajt e parë jeni në provë.
 • Gjithsesi në 3 muajt e parë do bëhet vlerësim periodik për të parë ecurinë, përshtatshmërinë dhe për të bërë parashikime për të ardhmen.
Puna dhe detyrat e një Data Enter & Agjent Marketingu Online është:
 • 1) Të përpunojë dhe të rregullojë tekstin që dërgon biznesi për një shërbim ose produkt, pa gabime drejtshkrimore.
 • 2) Të gjejë fjalë kyçe për atë shërbim ose produkt.
 • 3) Të përdorë Canva ose programet e Adobe për pregatitjen e fotove, me logon e biznesit dhe banerave për atë biznes.
 • 4) Nëse është e nevojshme mund të shkojë dhe fizikisht te një biznes për të bërë foto dhe video për produktet, nëse biznesi është në qytetin e tij.
 • 5) Të dijë një gjuhë të huaja me të shkruar dhe të lexuar, sepse reklama do të bëhen edhe në anglisht ose në një gjuhë të huaj që personi di.
 • 6) Të hedhë këto informacione në platformë nëpërmjet laptopit.
 • 7) Të kontaktojë me biznese që do të duan të bëjnë reklama me seo në Google duke hapur një profil biznesi në platformë ose që duan website me domain e tyre. 
 • 8) Të dërgojë në Whatsapp videot që dërgon biznesi ose që i bën vetë, që ti hedhim te kanali në Youtube dhe t'ju bashkangjisim linkun e reklamës.
 • 9) Të kthejë përgjigje klientit në Whatsapp dhe të dërgojë të dhënat e klientit te biznesi përkatës nëse ka reklama në menaxhim.
 • 10) Në fund të ditës të bëj një përmbledhje të punës që ka realizuar dhe të asaj që ka në proces, në pika të shkurtra dhe t'a dërgojë në email [email protected].
 • 11) Të kontaktojë në telefon në ditë me mimimumi 21 biznese .
Rezultatet që duhet të arrijë:
 • Minimumi të hedhi në platformë 2 reklamat në ditë në shqip dhe po të njëjtat reklama në një gjuhë të huaj që di.
 • Minimumi të bëjë 3 shitje në muaj ose xhiro totale nje muaj mminimumi 600 euro.
Përgjegjësitë:
 • Të bëj saktë dixhitalizimin e çdo reklame.
 • Nëse në muajin e parë nuk arrin targetin, e ndërpresim mardhënien ose mund të punojë me 50% mbi vlerën që paguan klienti.
Nëse vërtet dëshiron të punosh online dhe t'i japësh vetes një mundësi :
 • Sepse nuk je i kënaqur me punën që po bën!
 • Sepse do të rritësh të ardhurat e tua!
 • Sepse do të filllosh një punë të re!
 • Atherë kjo është mundësia jote, më kontakto tani në Whatsapp:
 • Më kontakto tani për të rezervuar vendin tuaj.
 • Mundësitë vijnë për ata që i marrin!!!!
Zyrat qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë  /V28456    30D1023
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : INTERNET MARKETING GLOBAL
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Si të punoni online nga shtepia me platformen PANAIRI ONLINE SHPK, Pune online nga shtepia 2023, Pune online per studente

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 09/02/2023 Ora 3:34:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 30228 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...