Oferta Baner online per SPONSOR GENERAL në faqen e parë të platformës Panairi Online. nga Biznesi PANAIRI ONLINE SHPK - PANAIRI ONLINE SHPK
Baner online per SPONSOR GENERAL në faqen e parë të platformës Panairi Online.
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

Baner online per SPONSOR GENERAL në faqen e parë të platformës Panairi Online.

Publike para 130 diteve - Me date 15/01/2022 Ora 1:04:00 AM

Baner online per SPONSOR GENERAL në faqen e parë të platformës Panairi Online , baner ne HEDER , SEO me hiperlink , reklamo biznesin online, Reklam ne website te tjera
Nëse keni pyetje mos hezitoni të na kontaktoni në Whatsapp:  +355697410707
Në ofertë përfshihet:
 • Vendosjen e një baneri në faqen e parë të platformës Panairit Online me përmasat 380px me 120px
 • Kohëzgjatja e qëndrimit të banerit në platformë 30 ditë. 
 • Sasia një copë
 • Ky baner shfaqet në HEDER te të gjitha 19-të faqet kryesore që ka platforma.
 • Ky baner shfaqet në HEDER në 11-të modulet që ka çdo profili biznesi.
 • Ky baner shfaqet në HEDER në 3500 postimet që kanë publikuar të gjitha bizneset deri më 1 mars 2022.
 • Ky baner do të shfaqet automatikisht në HEDER te çdo postimi i ri, që do të publikojë çdo biznes në platformë.
 • Këtë baner e shikojnë të gjithë vizitorët që hyjnë te platforma Panairit Online, i cili shfaqet në heder të faqes.
 • Ky baner ju jep mundësinë për të rritur shikueshmërinë e biznesit tuaj, sepse për çdo klikim që ka platforma është një vizitor edhe për biznesin tuaj.
 • Ky baner lidhet me një link nga profili i biznesit që ju keni te platforma Panairi Online.
 • Në këtë çmim përfshihet dhe dizenjimi i banerit me përmasat 380px me 120px sipas standarteve te platformës.
Shënime:
 • Nëse biznesi nuk ka profil te platforma Panairi Online dhe do ta lidhi me një link tjetër, kjo ka kosto ekstra 20 euro për 30 ditë, sepse ndikon në SEO për atë website.
 • Kur vizitori klikon mbi baner, i hapet një dritare e re me linkun që ju keni zgjedhur.
 • Për këtë lloj baneri ka vetëm një hapsirë për reklamim.
 • Pagesa për rezervimin e banerit për sponsor general duhet të bëhet minimalja një muaj përpara. 
 • Pagesa bëhet parapagim në bankën BKT.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Baner online per SPONSOR GENERAL në faqen e parë të platformës Panairi Online.

Vlera e pageses me PayPal : 180 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI ONLINE SHPK
Çmimi pa ofertë : 210EURO Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

180EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Baner online per SPONSOR GENERAL në faqen e parë të platformës Panairi Online.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 15/01/2022 Ora 1:04:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 180 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1291 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...