WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Konti HidroPlast Shqiperi Sigal Shqiperi
Welcome BIZNESI !
PANAIRIONLINE
Mountains
  KERKONI ME SHUME

Reth Biznesit PANAIRIONLINE
KUSH JEMI NE ? Ç'far është panairionline?

Panairi Online është nje platforme per bizneset ku secili biznes promovon biznesein e tij. Ketu eshte qendra tregetare me e madhe online.

1) Filozofia jone eshte qe te krijojme nje qender tregetare globale online per te gjitha bizneset shqiptare ne te gjithe boten.

2) Risia risia jone, qe biznesi eshte 100% i pavaruar nga Platforma

3) Vizioni jone eshte qe deri ne 2021 te gjithe bizneset shqipetare kudo ne bote , te jene bere pjese e kesaj platforme.

RRETH PANAIRIT ONLINE & KUSH JEMI NE ?

KUSH JEMI NE ?  

Panairi Online u krijua në 7 janar 2016 me idenë për ti ofruar biznesit kartvizita fizike me cilësi të mirë dhe me ëmime ofertash. 
E kemi nisur si një rishitës për një biznes të vogë, i cili prodhonte kartvizita, ndërsa sot pas tre vitesh jemi prezent në tre shtete, gjithashtu edhe në Diasporë, duke i ofruar biznesit një sistem menaxhimi online.
Kemi një databazë me mbi 270.000 kontakte bizneses shqiptare në gjithë botën.
Tashmë jemi e vetmja platformë online shqip, ku biznesi dhe konsumatori kanë mundësi të ndërveprojnë me njëri-tjetrin. 
është e vetmja platformë ku biznesi është i pavarur nga platforma ku ai ëdo gjë e poston ose e fshin vetë pa qenë e nevojshme të kontaktojë me platformën.
Ajo që ne ofrojmë është kursim kohe dhe leku për klientin sepse ai merr ofertën më të mirë, për cilësinë më të lartë me ëmimin më të mirë për shërbimet ose produktet që ata kërkojnë. Reduktojme kostot që investon biznesi për marketingun online sepse ne ofrojmë shërbime dhe produkte  me ëmim shumice .
Krijojmë ura lidhëse ndërmjet bizneseve që duan të gjejne bashkpuntorë ose partner biznesi në Shqipëri ose dhe në botë.
Rrisim produktivitetein e një shitësi. E kthejmë kohën e një shitësi në produktivitet të plotë 100%, sepse kur një shitës në një dyqan nuk ka klienta, ai tashmë nuk do ta harxhojë kohë kot por do ta përdore online për të gjetur klienta për biznesin ku punon. Sepse ëdo biznes është biznes por njëkohësisht është dhe konsumator. 
Gjithashtu ofrojmë trajnime për shitje dhe motivim për stafin tuaj të shitjeve ose dhe administratës, nga trajnues profesionistë shqiptarë dhe të huaj.
Qëllimi final i kësaj platforme është që të krijojmë nje komunitet i cili ndërvepron me njëri - tjetrin nëpermjet platformës, ku secili përfiton duke kursyer kohë dhe lekë sepse ai ka informacion të koncentruar dhe të përzgjedhur në kohë reale. Kjo gjë ndodh kur të dy palët janë prezent në kohën e duhur, në vendin e duhur.
Platforma e www.panairionilne.com është vendi i duhur dhe në kohën e duhur, sepse mbi 70 % e konsumatorëve, sot janë online nëpërmjet një telefoni (smartphone) ose një laptopi.


Investoni 2 minuta për ta lexuar se ëfar përfitoni nga rregjistrimi falas te platforma e wwww.panairionline.com

PREZANTONI BIZNESIN TUAJ, Në PANAIRIN E VETëM ONLINE 365 DITë Në VIT.  

Kush janë përfitimet e një biznesi në platformën e Panairit Online.  

1- PREZENCA Në PLATFORMë
Të jeni prezent në qendrën tregetare më të madhe online të BIZNESEVE ONLINE, në 365 ditë në 24-orë. Ashtu si në si në një qendrën tregetare ose si në një panair fizik që ju prezantoni biznesin tuaj, ashtu dhe këtu ju prezantoni dhe rrisni prezencen e biznesit në treg online dhe ofline. Këtu do të keni profilin tuaj ku biznesi juaj prezantohet në mënyrë profesionale, me mjetet promocionale online si mëposhtë:


2- OFERTA NGA BIZNESI 
Ky modul është që ju te keni mundësinë që të shisni online të gjitha shërbimet ose produktet e biznesin tuaj brenda dhe jashtë shtetit ku jetoni. Ju vetëm duhet të hidhni të dhënat për secilin produkt. Sa me shume detaje te kete per nje produkt aq me mire do te informohet klienti I cili kerkon te bleje te biznese p[rofesioniste dhe jo te biznese amatore.
Tregu global online ka hapsire vetem per profesionistet, amatoret jane te destinuar te falimentojne. 
ëdo produkt që ju hidhni te ky modul do të shfaqet automatikisht te faqja kryesore e platformes ku jane të publikuara produkte me oferte nga bizneset që janë pjesë e kësaj platforme.
Klikoni këtu për të parë më shumë se ku do te publikohet produkti juaj.

3- NJOFTIME PUNëSIMI ( BASHKPUNIMI ) 
Ky modul është  kur  ju doni të bëni një njoftim në lidhje me punësimin e personelit ose diëka tjetër që ka të bëjë me biznesin tuaj. Psh: për një aktivitet që mund të keni, për një distributor që ju kërkoni një qytet ose në një shtet, për një paisje që ju doni ta bleni por nuk dini se ku ta gjeni, për një tender që doni të bëni për të marrë ofertën më të mirë dhe shumë njoftime të tjera. 
ëdo njoftim që ju hidhni te ky modul do të shfaqet automatikisht te faqja kryesore e platformes ku jane të publikuara njoftimet nga bizneset që janë pjesë e kësaj platforme.
Klikoni këtu për të parë më shumë se ku do të publikohet njoftimi juaj.

4 -  PARTNERITET 1+1
Mundësinë për të krijuar kontakt me biznese që mund të bashpunojnë ose për të krijuar aleanca strategjike. Ndërmjetësim Elitar me kupona. Ku nëse dy biznese shkëmbejnë secili nga 100 kupona me klientet e tyre, pas një muaj secili nga bizneset do të ketë minimalja 30 klienta plus.
Kjo arrihet në dy forma:
A) Nën mbikqyrjen nga stafi i panairit duke mundësuar një takim kokë më kokë me administratorët e dy bizneseve. Ky shërbim është me % mbi xhiron nga klientat që kanë përdorur kuponin ose me një pagesë fikse.
B) Duke marrë pjesë në eventin një ditore PARTNERSHIPI I BIZNESEVE i cili bashkon 21 biznese në një PIKë TURISTIKE ku drejtuesit kryesorë të kompanive njihen me njëri-tjetrin dhe krijojnë aleanca bashkëpunimi.  
C) Duke marrë pjesë në eventin dy ditor WORK BIZNES TREND i cili bashkon 21 biznese në një Pikë Turistike ku drejtuesit kryesorë të kompanive njihen me njëri-tjetrin dhe krijojnë aleanca bashkëpunimi. 
Në një takim të tillë do të ketë dhe një trajnim mbi të rejat e menaxhimit të biznesit online.

5 - PARTNER BIZNESI
Nese jeni duke kerkuar nje partner biznesi ne jua gjejme ate. Ajo qe ju duhet te beni eshte te na shkruani kerkesen tuaj dhe te na e dergoni me email. 
Ky opsion do te jete aktiv pas D.7.9.2019

6- ZYRA JUAJ NE SHQIPERI 
Nese jeni nje biznes qe jeni me qender ne nje shtet tjeter  dhe doni qe te keni zyren tuaj ne Tirane . Athere ne ju japim mundesine qe te keni kutine tuaj postare prane ambjenteve tona te zyra jone qendrore. Gjithashtu dhe ambjentin tone te zyres nese doni te zhvilloni ndonje takim pune me partneret tuaj. 

7- RISHITESA TUAJ ONLINE
Ky opsion eshte per te gjithe ato biznese qe kane nje produkt ose sherbim te vecante dhe qe nuk e shesin dot ose qe duan ta shesin dhe ne qytete ose shtete te tjere qe ata vet nuk kane mundesi . Ne si platforme kemi rishitesat tane per kategori te ndryshme biznesi qe do te marrin persiper te shesin online sherbimet ose produktet tuaja.
Ky opsion do te jete aktiv pas D.7.11.2019

8-  OFERTA NGA BIZNESI PER BIZNESIN  240 x 360px
Ky opsion eshte  per te gjitha bizneset  qe jane pjese e platformes dhe  qe duan te bejne nje oferte per  bizneset e tjere. Kjo oferte do tju shfaqet te paneli i administratorit. Kjo oferte ka per qellim (qe biznesi te ndihmojë biznesin). Psh: Nje mobiler ofron aredimin e nje biznesi te ri me 30% ulje nga ëmimi real. Ju si biznese na dergoni ne email gjithe materialin qe doni qe te postoni te oferta juaj dhe dhe pasi e verifikojme se oferta eshte reale dhe e vertete athere e postojme te menuja e ofertes nga biznesi per bizneset.
Kjo oferte ka nje baner me permasa 240px me 360px dhe tekst per pershkrimin e ofertes.
Per vitin 2020 ky opsion do te ofrohet me kontrata tre mujore gjashte mujore dhe nje vjecare.

9- MJETET PROMOCIONALE
Mjetet promocionale fizike por dhe ato virtuale tashmë do të keni mundësinë t'i merrin në një vend me ëmim shumice dhe nga profesionistë.

10- KARTVIZITA VITUALE. 

Kjo kartvizitë është në format JPG e cila do të shfaqet te profili juaj në platformën e panairit online, ku vizitori shikon të gjitha kontaktet kryesore që ju keni në kartvizitë. Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ti dëgoni kartvizitën tuaj personit që ju dëshironi. 

Kartvizita juaj VIRTUALE do të jetë me trendy dhe me më shumë produktivitet sepse nuk je i limituar nga sasia (sa herë ju ka ndodhur që keni dashur t'i jepni dikujt një kartvizitë dhe ose ju kanë mbaruar ose i keni harruar në makinë). Tjetra është që ju me preteksin për t'i dërguar kartvizitën VIRTUALE ju i merrni direkt në moment kontaktin personit por më e rëndësishme ju e keni futur në dyqanin tuaj, me anë të linkut sepse ai kur të klikojë linkun do shikojë të gjithë biznesin tuaj. 

11- KATALOG VITUAL
Ky katalog është në format JPG i cili do të shfaqet te profili juaj në platformën e panairit online, ku vizitori shikon të gjitha shërbimet ose produktet që ju keni në katalog. Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ju e dërgoni këtë katalog te personi që ju dëshironi. 

12- FOTO GALERIA 
Ky opsion është që biznesi me anë të 27 fotove profesionale, mund të prezantojë veten e vet sa më bukur dhe në mënyrë profesionale (njerzit i pëlqejnë fotot e bukura, është në natyrën e njeriut që ta pëlqejë të bukurën). Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ju e dërgoni këtë katalog te personi që ju dëshironi.
Gjithashtu me këto foto ju mund të krijoni një album, i cili edhe mund të printohet.

13- VIDEO REKLAMA
Nëpërmjet VIDEO REKLAMAVE të cilat do të publikohen profilin tuaj ju prezantoni biznesin tuaj.

14- SEO Në GOOGLE 
Listimi në Google i biznesit tuaj nëpërmjet Panairi Online edhe nëse nuk keni një website por edhe për ata që e kanë një website. Pa qënë e nevojshme që të paguani ekstra. Sepse ne i bëjme SEO platformës në Google dhe nga kjo përfitoni edhe ju që jeni pjesë të kësaj platforme.

15- WEBSITE ME SABDOMEN
Për një biznes ështëmë me interes te hapënje profil te kjo platformë se sa te mund të hapi nje website te vetin .Për ata që nuk e kanë një website, tashmë do t'a keni nga Panairi Online me një kosto tre herë më pak nga një website normal. Këtu I keni 100% te gjitha opsionet që I ka një website i personalizuar, gjithashtu ju mund te bleni vetem domenin me emrin e biznesit tuaj dhe ky domen mund ta lidhet me linkun e profilit tuaj në platformë, që kur të klikohet domeni ti hapet profili juaj në platformë.

16 - BANER REKLAMA SPONSOR KRYESOR 360x140px
Ky opsion eshte vetem per 2 bizneset e para qe bejne rezervimin per tu reklamuara ne faqen e pare te platformes me banerin e tyre me permasa 360px me 140px i cili eshte aktiv qe prej D.7.7.2019. Ky lloj baneri vendoset ne krye te faqes ne heder. Per vitin 2020 ky opsion do te ofrohet me kontrata 7 mujore. Per kete lloj baneri jane vetem dy vende te lira .

17 - BANER REKLAMA Në FAQEN E PARë
Ky opsion eshte vetem per 72 bizneset e para qe bejne rezervimin per tu reklamuara ne faqen e pare te platformes me banerin e tyre i cili eshte aktiv qe prej D.7.7.2019. 
Per vitin 2020 ky opsion do te ofrohet me kontrata tre mujore.
Kjo kategori eshte e ndare ne tre zona te ndryshme. 
Zona 7x3 = 21 VIP             360x120px
Zona 4x6 = 24 GOLD        180x150px
Zona 3x9 = 27 PARTNER 120x240px

18-  BANER REKLAMA I SPONSORIZUAR 240x120px
Ky opsion eshte per te gjitha bizneset qe jane ne platforme te cilat duan qe te shfaqen ne djathte te cdo profili si biznese te ngjashme me ate profil biznesi qe vizitori eshte duke pare. Ky baner eshte me permasa 240px me 120px i cili është aktiv që prej D.7.7.2019. Për vitin 2020 ky opsion do te ofrohet me kontrata tre mujore gjashte mujore dhe nje vjecare.

19-  BANER OFERTA DJATHTAS  900 x 120px
Ky opsion eshte per te gjitha bizneset te cilat duan qe te shfaqet reklama e tyre ne anen e djathte te menus me ofertat qe ofron biznesi ndaj biznesit. Kur nje biznese qe eshte pjes e platformes eshte duke pare menun me ofertat nga bizneset atij ne te djathte do ti dale baneri juaj ne vartesi te kategorise qe ju keni zgjedhur te shfaqet. Ky baner eshte me permasa 900px me 120px i cili eshte aktiv qe prej D.7.7.2019. Per vitin 2020 ky opsion do te ofrohet me kontrata tre mujore gjashte mujore dhe nje vjecare.
Aktualisht Panairi Online ka distributor në tre shtete, Shqipëri - Kosovë - Maqedoni gjithashtu dhe në Diasporë.

1) Adresa: Rruga e Barikadave (te GALERIA) Kati II - Tiranë - Shqipëri
2) Adresa: Agim Ramadani - Prishtinë - Kosovë (hapet me Dt.07.09.2019)
3) Adresa: City Mall - Shkup - Maqedoni (hapet me Dt.07.09.2019)

Për të kontaktuar me PANAIRI ONLINE dërgoni mesazh në 
Whatsapp në nr e tel : +355692300037 ose në e-mail :  [email protected]

Shperndaje me miqt e tu...