Oferta Bluza polo me mënga të gjata me logo të qëndisura nga Biznesi PANAIRIONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Bluza polo me mënga të gjata  me logo të qëndisura
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

 

Bluza polo me mënga të gjata me logo të qëndisura
Porosit tani Bluza POLO për stafin tuaj ose për ti bërë dhurata të personalizuara me një tekst ose logo.
Në ofertë përfshihet:
Një bluzë POLO me jakë
Më mënge të gjata
Ngjyra e blu, të zeza ose të bardha.
Logo ështe e vendosur në gjoks në anën e majtë  me një diametër nga 7 cm deri në 9 cm sipas dëshirës.
Masa të ndryshme M/L/XL etj sipas dëshirës.
Shënim : Për sasira mbi 7 cop bluza POLO, ka çmim preferencial.

Prodhuar dhe stampuar nga Panairi Online 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRIONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRIONLINE
Çmimi pa ofertë : 19EURO Ne gjendje stoku : 777

Çmimi :

17EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Bluza polo me mënga të gjata me logo të qëndisura

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/01/2020 Ora 6:26:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 17

 
 
Shperndaje me miqt e tu...