WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
KARTVIZITA VIRTUALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Kartvizita Virtuale

Reth Biznesit Kartvizita Virtuale

Kartvizita Virtuale është një platformë globale online, që ndihmon të gjitha bizneset që kanë një kartvizitë, ta reklamojnë në Google
Kartvizita Virtuale ofron dizenjimin e kartvizitave me QRCODE, që klienti të mund të skanojë të dhënat e biznesit.
Si platformë kemi startuar në 7 shtator të vitit 2021, por me një eksperiencën 7-vjeçare në fushën e marketingut online si pjesë e platformës Panairi Online.

Jemi një platformë, e cila në mënyrë profesionale ju ofron klientëve shërbime në kohë rekord sipas kërkesës së klientit.  
Duke parë kërkesën në rritje të marketingut online në të gjitha llojet e bizneseve, ne jemi fokusuar te konsumatori online, që ai të ngelet i kënaqur nga shërbimi por edhe nga çmimi . 
Çmimet tona janë konkuruese në treg, pa shpenzime të fshehura ose shpenzime plotësuese.
Falë stafit tonë profesionist, ne i ofrojmë klientit zgjidhje për shërbimin që ai kërkon në kohën sa më të shpejtë të jetë e mundur.   

Mbështetje të vazhdueshme për klientët.
Ofrojmë shërbimet tona në gjithë botën me çmime të përballueshme nga të gjithë. 
Pagesa për produktet ose shërbimet bëhet pasi kryhet shërbimi ose dorëzohet produkti.
Me ne ka vetëm klienta të kënaqur, me një shërbim cilësor 24/7.

Slogani jonë është: Rrit dukshmërinë e biznesit tënd me Kartvizitën Virtuale.
Vizioni jonë është që në të ardhmen të jemi katalogu më i madh për bizneset shqiptare në gjithë botën me Kartvizita Virtuale:

Produkte dhe shërbimet që ne ofrojmë janë si më poshtë:
  • Dizenjo për kartvizita
  • Printim për kartvizita
  • Kartvizita virtuale
  • Kartvizita me QR Code
  • Aktivizimin e QRCODE pa datë skadence
  • Reklamë në Google

Adresa : Rruga e Barrikadave tek ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë .


Shperndaje me miqt e tu...