Oferta 1000 Kartvizita Te Printuara Me QR Cod dhe aktivizimi i modulit Kartvizita virtuale Me QR Cod per biznesin nga Biznesi PANAIRI ONLINE SHPK - PANAIRI ONLINE SHPK
1000 Kartvizita Te Printuara Me QR Cod dhe aktivizimi i modulit  Kartvizita virtuale Me QR Cod per biznesin
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

1000 Kartvizita Te Printuara Me QR Cod dhe aktivizimi i modulit Kartvizita virtuale Me QR Cod per biznesin

Publike para 70 diteve - Me date 19/03/2024 Ora 6:22:00 AM

Kartvizita virtuale per biznesin me QR cod dhe Karvizita te printuara
Për të porositur ofertën, na kontaktoni në Whatsapp: 
Në ofertë përfshihet :
  • Antarësimi për 6 muaj në platformën Panairi Online.
  • Dizenjo e thjeshtë e kartvizitës.  
  • Një Kartvizitë virtuale me QR cod.
  • Aktivizimi për 6 muaj i një profili dhe i modulit, Kartvizita virtuale me QR cod dhe një Reklamë në Google nëpërmjet platformës Panairi Online.
  • Printim për 1000 cop kartvizita me letër 350 gram me përmasat 8.5 me 5 të celefonuara dhe printuar nga dy anët.
Adresa : Rruga e Barrikadave tek ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë .
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI ONLINE SHPK
Çmimi pa ofertë : 210EURO Ne gjendje : 900

Çmimi me ofertë :

150EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

1000 Kartvizita Te Printuara Me QR Cod dhe aktivizimi i modulit Kartvizita virtuale Me QR Cod per biznesin

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/03/2024 Ora 6:22:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 150 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 2710 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...