Oferta CV Dr Brunilda Bardhi MD.Ph.D Tirane, Klinika e Laserit dhe Dermatologjisë Kozmetike Venus nga Biznesi Brunilda Bardhi Dermatologe - Brunilda Bardhi Dermatologe
CV Dr Brunilda Bardhi MD.Ph.D Tirane, Klinika e Laserit dhe Dermatologjisë Kozmetike Venus
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
BRUNILDA BARDHI DERMATOLOGE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Brunilda Bardhi Dermatologe

CV Dr Brunilda Bardhi MD.Ph.D Tirane, Klinika e Laserit dhe Dermatologjisë Kozmetike Venus

Publike para 799 diteve - Me date 16/04/2022 Ora 9:27:00 AM

Vizita Dermatologjike, Kirurgji Dermatologjike me laser ne fytyre , Terapi me rreze laser , Ekzaminimi flokut CV Dr Brunilda Bardhi MD.Ph.D Tirane, Klinika e Laserit dhe Dermatologjisë Kozmetike Venus
Për të komunikuar me Dr Brunilda Bardhi, kontaktoni në Whatsapp: +355682293633
Dr Brunilda Bardhi është nga Korça dhe me vendbanim në Tiranë dhe Pensilvani -USA.
Ka lindur më 28.06.1973
Ka patentë amerikane të klasit C.
Kupton, flet dhe shkruan shumë mirë anglisht ndërsa italishten dhe greqishten e flet dhe e kupton.
Prej vitit 2001 ka hapur klinikën e parë të Laserit dhe Dermatologjisë Kozmetike Venus e cila është klinika Dermatologjike e vetme e Akredituar. 
Dr Brunilda Bardhi MD.Ph.D është Pioniere e Laserit dhe Dermatologjisë Kozmetike në Shqipëri.  
Dr.Bardhi u trajnua në Dermatologji në Tiranë dhe mori doktoraturën në sëmundjet e lëkurës në popullatën diabetike. 
Ajo vazhdoi studimet për lazerin me Dr.Sh.Giler në Izrael dhe N.Nicolopoulos në Greqi në vitin 2000.
Ndërsa në vitin 2014 në Cleveland me mentore Dr. Wilma Bergfeld. 
Ajo është themeluese dhe Presidente e ASCAD -Albanian Society for Cosmetic & Estetic Dermatology, anëtare e komitetit organizues pranë SHDVSH-Shoqëria Shqiptare e Dermato-Venerologjisë dhe Komiteti Ndërkombëtar i Shoqatës së Dermatologjisë së Grave.  
Është anëtare e bordit të EADV e zgjedhur së fundmi, duke përfaqësuar Shqipërinë. 
Dr.Bardhi ka shumë artikuj të botuar dhe gjithashtu pjesëmarrëse aktive në Kongrese të ndryshme Evropiane dhe Ndërkombëtare. 

Është anëtare aktive në shumë shoqëri, si: 
  • Anëtare Ndërkombëtare në AAD-Akademinë Amerikane të Dermatologjisë, 
  • Shoqëria Evropiane e Dermato-Venereologjisë, 
  • Shoqata Ndërkombëtare e Dermatologjisë, 
  • Shoqëria Evropiane e Laserëve, 
  • Shoqata Evropiane e Dermatologjisë Kozmetike dhe Estetike, 
  • Shoqata Ndërkombëtare e Dermatoskopisë.
  • Është antare te Albania Exelente dhe Global Woman
    Që prej marsit 2022 është pjesë e platformës Albania Network Global si antare. 
Në aspektin e zhvillimit personal në mënyrë të vazhdueshme ndjek trajnime nga motivuesit më të famshëm në botë si Tony Robins, Dean Graziosi, Les Brown, Bill Wallsh, Sharon Letcher, John de Martini si dhe trajnuesit nacional Vasil Naci dhe Mirela Sula.

Ajo është vlerësuar si sipërmarrësi më i mirë për vitin 2021 nga Solvent Rate Albania si dhe vlerësuar nga Albania Exelence në vitin 2014

Ka pasion artin, pikturën, muzikën, letërsin, udhëtimet, sportet dhe fotografinë. 
Gjatë ditës në kohën e lirë preferon të eci në natyre dhe të bëjë joga.

Kërkon të ketë bashkëpunime me persona që merren me farmaceutikë, dermatologji, estetik, dentistat si dhe investitorë që duan të hapin qëndra për estetikë.
Kërkon ta kontaktojnë të gjithë ata që kanë probleme me lekurën dhe që duan të duken më të rinj se mosha që kanë.

Motoja e saj: Lufto për endrrën tënde, asnjëherë mos u dorzo.

Për antarët e Albania Network Global deri në 30 qershor 2022, do të ofroj ulje 20% me dermatoskp, për egzaminimi e nishaneve dhe kancerin e lëkurës.

Adresa : Rruga Abdyl Frashri, pranë librit unvesitar, ndërtesa 11, hyrja 5, kati i dytë - Tiranë.

 
Ky postim eshte klikuar nga 2812 Vizitor