WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
KLINIKA DERMATOLOGJIKE VENUS
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Klinika Dermatologjike Venus

 
Klinika Dermatologjike Venus OFRON KETO SHERBIME KLIKO MBI BUTONAT E MEPOSHTME ...
LISTA E OFERTAVE QE OFRON Klinika Dermatologjike Venus
  Mezoterapia e syve - 15000 LEKE

  PAKETA ANTICELULIT + KONTURIM I TRUPIT - 50000 LEKE

  Rinim i lëkurës – rejuvenation me IPL - 120 EURO

  PER TRAJTIMIN E CELULITIT DHE RIMODELIMIN E TRUPIT NEW STRONG CONTOUR - 3000 LEKE

  LIP FILLERS JUVEDERM SMILE – MBUSHËS DERMAL PËR BUZËT - 200 EURO

  LASER FRAXIONAL JO ABLATIV 1450NM PËR TRAJTIMIN E AKNEVE, SHENJAVE PAS TYRE DHE RRUDHAVE FINE - 150 EURO

  Piling kimik per trajtimin e aknes dhe cikatriceve me acid salicilik nga Klinika Dermatologjike Venus - 45 EURO

  INJEKSION me PLAZEM + SERUM I PERSONALIZUAR nga Klinika Venus - 279 EURO

 
PARTNERET E Klinika Dermatologjike Venus - 1245