Oferta CV Denis Gafuri Trajnues / Libri SUKSESI NË SHITJE / Konventa e biznesit SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT / Klubi i Biznesit Peja / Trajnim 6 mujor Akademia e Ekselencës në Biznes / Trajnime për komunikimin nga Biznesi Denis Gafuri Trajnues - Denis Gafuri Trajnues
 CV Denis Gafuri Trajnues / Libri SUKSESI NË SHITJE / Konventa e biznesit SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT / Klubi i Biznesit Peja / Trajnim 6 mujor Akademia e Ekselencës në Biznes / Trajnime për komunikimin
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
DENIS GAFURI TRAJNUES
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Denis Gafuri Trajnues

CV Denis Gafuri Trajnues / Libri SUKSESI NË SHITJE / Konventa e biznesit SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT / Klubi i Biznesit Peja / Trajnim 6 mujor Akademia e Ekselencës në Biznes / Trajnime për komunikimin

Publike para 791 diteve - Me date 24/04/2022 Ora 1:03:00 PM

 CV Denis Gafuri Trajnues , Libri SUKSESI NË SHITJE , Konventa e biznesit SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT , Klubi i Biznesit Peja , Trajnim 6 mujor Akademia e Ekselencës në Biznes , Trajnime për komunikimin
Për të komunikuar me Denis Gafuri, kontaktoni në Whatsapp: +38349668900
Denis Gafuri është nga Peja dhe me vendbanim në Pejë dhe Prishtinë.
 • Ka lindur më 24.10.1972
 • Ka mbaruar fakultetin ekonomik dhe master për administrim biznesi te "Kolegji Dukagji" në Pejë.
 • Prej vitit 2018 deri 2019 ka kryer akademinë një vjeçare "Komunikimi Afarist" jashtë vendit.
 • Në vitin 2019 ka kryer akademinë gjashtë mujore "Udhëheqja starategjike e biznesit" jashtë vendit.
 • Është pjesë e unversitetit "Cardone University" që prej vitit 2018 e në vazhdim.
 • Që prej vitit 2010 është marrë me trajnime për shitje dhe menaxhim të bizneseve.
 • Që prej vitit 2017 drejton kompaninë e tij të konsulencës "Denis Gafuri Sales Training"
Aktualisht është folës ndërkombëtar, sipërmarrës, autor i librit  “SUKSESI NË SHITJE – JETA ËSHTË SHITJE” 
dhe themelues i Konventës Internacionale për biznesit “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, që mbahet çdo vit në vjeshtë.
Është kryetari i klubit të shoqatës "Klubi i Biznesit Peja" që prej vitit 2020.
Që prej prill 2022 është pjesë e platformës Albania Network Global si antar dhe trajnues.
 • Ka pasion leximin e librave motivuese dhe zhvillimit personal, notin, joga, muzikën latine dhe udhëtimet
 • Gjithashu ka pasion të shkruaj libra për biznesin.
 • Çdo mëngjes bën joga në parkun e qytetit.
 • Ka aftësi shumë të mira në inspirimin e të tjerëve.
 • Kupton, flet dhe shkruan shumë mirë anglisht, serbo-kroatisht dhe turqisht, ndërsa sllovenisht dhe maqedonisht e flet dhe e kupton.
Motoja e tij : Sot do të jem më i mirë se dje.
Misioni e tij : Transformimin e mendësisë së stafit të kompanive, për angazhimin maksimal në punën ku të gjithë përfitojnë, kompania, punonjësit e kompanisë dhe klienti me produkt dhe shërbim të shkëlqyeshëm.

Kërkon të ketë bashkëpunime me persona që merren me organiznimin e trajnimeve motivuese për bizneset, trajnues të ndryshëm, si dhe çdo person që ka një projekt global.
Kërkon ta kontaktojnë persona që duan të rrisin aftësitë e tyre të shitjes, komunikimit, menaxhimit dhe lidershipit.

Shërbimet që ofron janë:
 • Trajnime inspiruese të personalizuara për shitje, për biznese dhe individë.
 • Trajnime për komunikimin.
 • Trajnime për lidershipin.
 • Trajnime për team building (puna në skuadër).
 • Kurse një mujore trajnimi "Power Sales Skills".
 • Trajnim 6 mujor "Akademia e Ekselencës në Biznes" .
 • Konsulencë e personalizuar për biznese.
 • Shërbime të mystery shopping (testimin e shërbimit).
 • Për antarët e Albania Network Global ofron ulje 15% për shërbimet e tij.
Adresa : Lagjia Ulpianë - Prishtinë dhe qendër Pejë.
 
Ky postim eshte klikuar nga 3367 Vizitor