Oferta Lule Orchidea Aerides LAWRENCEAE nga Albania Flower Shop POGRADECI nga Biznesi FLOWER SHOP POGRADECI - FLOWER SHOP POGRADECI
Lule Orchidea Aerides LAWRENCEAE nga Albania Flower Shop POGRADECI
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
FLOWER SHOP POGRADECI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  FLOWER SHOP POGRADECI

Lule Orchidea Aerides LAWRENCEAE nga Albania Flower Shop POGRADECI

Publike para 607 diteve - Me date 25/06/2022 Ora 4:00:00 PM

Lule Orchidea Aerides LAWRENCEAE nga Albania Flower Shop POGRADECI dyqan lulesh pogradec , Lule Orkidea Aerides LAWRENCEAE , Lule Natyrale per dhurate POGRADEC , Buqeta lulesh POGRADEC
Për të porositur dhuratën tuaj, na kontaktoni në Whatsapp.
Janë 87 lloje të ndryshem të orkideve që njihen sot në botë.
Orkidetë prej shekujsh janë lulet me të preferuara për t'u bërë dhuratë sepse përfaqsojnë elegancën dhe bukurinë e një femre.
Lule Orkide Phalaenopsis është ndër më të kërkuarat në të gjithë botën.

Në ofertë përfshihet:
 • Një lule Orkide me dy ose tre degë me gjethe jeshile.
 • Gjatësia e lules varion nga 45cm deri në 65cm.
 • Një vazon dekorative porcelani e cila ka ngjyra të ndryshme.
 • Një portovazo plastike që është për ruajtjen e lagështirës, e cila është e vendosur brenda vazos dekorative.
Sugjerohet të bëhet dhuratë për ditlindje, zyra, shtëpi të re dhe sidomos kur doni të bëni suprizë femrës që ju doni.

Shërbim Special: Dhurata Virtuale.
 • Nëse jetoni larg dhe doni ti bëni suprizë njeriut tuaj të dashur, ne e ofrojmë këtë shërbim për ju.
 • Një person nga stafi jonë do të bëj dorzimin e dhuratës.
 • Do ta dërgojmë me video momentin e dorzimit të dhuratës. 
 • Nëse doni mund t'ju marrim dhe në kohë reale, që ju të bëni urimin tuaj live.
Shërbimet ekstra:
 • Kartolina = 100 lek
 • Paketim për dhuratë = 100 lek
 • Posta nuk është e përfshirë në çmim.
 • Posta brenda qytetit të Pogradecit dhe Korçës për 4 orë dhe kushton 300 lek.
 • Posta për gjithë Shqipërinë 24 orë dhe kushton 500 lek.
 • Ofrojmë shërbimin tonë në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi dhe Maqedoni.
Shënime:
 • Rrënjet e lules 25% e tyre duhet rrinë jashtë vazos dekorative.
 • Lulja mbillet në ashkla druri.
 • Për shkëlqimin e gjetheve mund të përdorni shkëlqyesin e petaleve.
 • Lulja ruhet në ambjente të brendshme.
 • Nëse është në ambjent me kondicioner duhet të ujitet 1 herë në 3 ditë, nëse është pa kondicioner 1 herë në 7 ditë duke e spërkatur lehtë rreth vazos.
 • Duhet pasur kujdes që lulen të mos ta ekspozojmë në diell, sepse e dëmton lulen.
 • Lulen duhet ta mbajmë në vazo plasike dhe duhet plehëruar 2 herë në vit.
 • Lulja e lulëzuar ka jetëgjatësi rreth 3 muaj.
 • Gjatë lulëzimit preferohet që gjethet t'i lagim me një kartopecetë.
 • Ajo cel afërshisht në muajin shkurt deri në korrik.
 • Ashklat e lules duhen ndërruar para se të fillojë lulëzimi.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : FLOWER SHOP POGRADECI
Posta qe kryen Transportin : FLOWER SHOP POGRADECI
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Lule Orchidea Aerides LAWRENCEAE nga Albania Flower Shop POGRADECI

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 25/06/2022 Ora 4:00:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 516 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...