WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj site.al site.al
Mirësevini!
FLOWER SHOP POGRADECI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  FLOWER SHOP POGRADECI

Reth Biznesit FLOWER SHOP POGRADECI

Albania Flower Shop Pogradeci është distributori i vetëm në Pogradec i platformës www.AlbaniaFlowerShop.com  
E krijuar në vitin 2017 e deri më sot, me një eksperiencën më shumë se 5-vite në treg.
Albania Flower Shop tashmë është pozicionuar si platforma më e mirë për shërbimin online të luleve dhe buqetave, jo vetem në Pogradec por në gjithë trojet shqiptare.
Tek ne do të gjeni mbi 2700 lloje lulesh dhe buqetash me kombinime të ndryshme.
Në mënyrë të pandërprerë, ne ju ofrojmë klientëve oferta të përshtatura sipas kërkesës që ka klienti.  
Kemi ivnestuar që të kemi të gjitha llojet e luleve, për të ofruar këtë shërbim me kostot më të lira dhe transparente.
Çmimet tona janë të drejta, pa shpenzime të fshehura ose shpenzime plotësuese. 
Fokusi jonë është te konsumatori, që ai të ngelet i kënaqur jovetëm nga cilësia e shërbimit por edhe nga çmimi. 
Ne ofrojmë shpesh oferta speciale me çmime shumë të lira në treg për klientët tanë të rregullt. 

Përse duhet të zgjidhni platformën www.albaniaflowershop.com
 • Ofrojmë shërbim cilësor 24/7 brenda dhe jashtë vendit.
 • Ofrojmë shërbimin tonë në të gjithë trojet shqiptare.
 • Ofrojmë shërbimin special "Dhurata Virtuale"
 • Kërkesa juaj realizohet 100% online.
 • Çmime të përballueshme nga të gjithë.
 • Dorëzimin e dhuratave në çdo destinacion me kosto minimale në varësi të distancës.
 • Sepse me ne ka vetëm klienta të kënaqur.
Shënime:
 • Për të porositur dhuratën tuaj duhet të bëni parapagim 100% vlerën e dhuratës.
 • Të na dërgoni adersën dhe një numër kontakti të personit që do të marrë dhuratën.
 • Pagesa bëhet në bankën BKT ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA
 • Pagesa për rezervimin bëhet minimalja 24 orë përpara.
Na gjeni lehtësisht në adresën: Rruga Sul Starovari - Pogradec
Adresa qëndrore e kompanisë: Rruga e Barrikadave te Galeria te Kati II - Tiranë 


Shperndaje me miqt e tu...