WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
AK2 GRUP SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ak2 grup shpk


Kerkohet specialist gipsi nga kompania A2K Group
Paga e kënaqëshme dhe bonuse jashtë orarit të punës.
Vendodhja e Dyqanit te pallati me Shigjeta.
Mosha mbi 18 vjeç deri 55 vjeç
Me eksperiencë pune minimale 6 muaj.
Kontaktoni në Whatsapp 

Data : 5/26/2021 ak2 grup shpk