WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
AK2 GRUP SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ak2 grup shpk

Reth Biznesit ak2 grup shpk

Kompania jone eshte themeluar ne vitin 2020 por drejtusit e biznesit kane nje eksperience prej 16 vitesh ne fushen e ndertimit.Kompania jone ofron keto sherbime :
Tavane gipsi .
Mure gipsi ndares veshje gipsi 
patinim .
lyerje .
Grafiato.
Sistem kapot .
Fasada termike .
Konstruksione metalike
Pedana
Kapanone
Kangjella hekuri 
Sisteme hidraulike te te gjitha llojeve .
Sistem Elektrike .
Shtresa te varfera .
Shtrim dhe  veshje pllakash te te gjitha permasave .
Dekore polesteroli dhe allcie
Izolime Taracash .Pishinash . Banjash
Shtrime me Rezin te cdo Ambjenti 

Adresa: Bulevardi Bajram Curri - Tirane - pallati me shigjeta 
Kontakt:  0692060420 / 0698751529 / 0699738707


Shperndaje me miqt e tu...