WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
INSTITUTI KULINAR ROYAL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  INSTITUTI KULINAR ROYAL


4 Arsye Pse Duhet Të Zgjidhni Institutin Kulinar Royal

1. Praktikë Profesionale Individuale

Ne në Institutin Kulinar Royal i japim një fokus të rëndësishëm praktikës profesionale dhe mbi të gjitha individuale që dmth secili nga studentët ka pajisjet, ingradientët dhe bangon e vet për të përgatitur çdo ditë gatimet që do të mësojë.

2. Laborator Modernë

Instituti Kulinar Royal është ndër të vetmet shkolla në rajon e cila ka pajisje bashkëkohore për t’i lehtësuar rutinën e gatimit nxënësit si dhe për ti mësuar atyre procese të ndryhsmeqë do t’i nevojiten kur të dal në tregun e punës.