WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
SKUTER ELEKTRIK
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Skuter Elektrik


Motorr elektrik model Harli i shtrire

Në ofertë përfshihet:
Një motorr elektrik model Harli i shtrirë
Një karikues baterie Lithium  60 volt, 16 amper, 960 vat
Rezistente nga lagështira në ditët me shi.
Bateria mban deri sa të harxhohet.

Parametrat e motorrit elektrik:
Pesha e skuterit 60 KG
Pesha e mbajtjes 150 kg
Shpejtësia maksimale 45 km në orë
Me një karikim baterie mund të udhetoni nga 45 km deri 65 km brenda ditës.
Baterinë e ka të integruar poshtë këmbëve dhe e çmontueshme.
Trupi është me hekur 
Skuteri ka sistem frenimi me alkol.
Me goma tubolare.
Gjithashtu ofrojme servis dhe pjesë këmbimi.
I përshtatshëm për t'u branduar me logon e biznesit tuaj në dy vende të ndryshme.

Porosia ne rrethe vetem me parapagim 30% te vleres.
Posta ne rrethe 20  deri 40 euro
Motorr elektrik model Harli i shtrire

Data : 11/16/2020 Skuter Elektrik