Oferta Paketa AGRO-STANDART Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online nga Biznesi Agro Turizmi Albania - AGRO TURIZMI ALBANIA
Paketa AGRO-STANDART Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
AGRO TURIZMI ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  AGRO TURIZMI ALBANIA

Paketa AGRO-STANDART Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online

Publike para 250 diteve - Me date 25/03/2023 Ora 12:01:00 PM

Paketa AGRO-STANDART nga Agro Turizmi Albania, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online
Për të reklamuar biznesin tuaj te platforma Agro Turizmi Albania, kontaktoni në telefon ose Whatsapp.

Arsye pse duhet të bëheni pjesë e platformës Agro Turizmi Albania?

 1. Hapjen e profilit të biznesit tuaj në platformën për bizneset shqiptare në botë, Panairi Online.
 2. Reklamimin e biznesin tuaj me SEO në Google nëpërmjet postimeve që do të reklamoni.
 3. Publikimin, listimin dhe reklamimin e 4 shërbimeve me link të personalizuar në platformën Panairi Online, për shërbimet ose produktet që ju ofroni.   
 4. Mundësinë që biznese të ndryshme të reklamohen te profili i biznesit tuaj, me një nga 8 banerat.
 5. Pjesmarrja juaj në aktivitetet fizike dhe online që do të zhvillojë Albania Network Global.

Me abonimin me paketën AGRO-STANDART ju përfitoni modulet e mëposhtëm, për 12 muaj.
 1. Moduli Profili Fillestar me 8 banera, ku janë listuar 4 postimet tuaja dhe janë 8 banera reklama nga "Agro Turizmi Albania"
 2. Modulin Oferta e Biznesit me 4 postime ku do të publikohen 4 produkte ose shërbime që ju ofroni.
 3. Modulin Rreth Nesh ku do bëhet një përshkrimi rreth biznesit tuaj.
 4. Modulin Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit, gjithashtu edhe me Google map nëse e keni të vendosur në Google map.
 5. Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp me ju pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj.
 6. Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
 7. Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 12 foto të biznesit tuaj.
 8. Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
Shërbime që i përfitoni falas:
 1. Listimin e profilit tuaj te antarët në platformën Agro Turizmi Albania = Falas
 2. Listimin e profilit tuaj te lista e bizneseve Promo në platformën Panairi Online = Falas
 3. Listimin e reklamave tuaja te lista e ofertave nga të gjithë bizneset në platformën Panairi Online = Falas
 4. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 5. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 6. Dizenjimin e fotove me logon e Agro Turizmi Albania për 4 postimet që do të publikoni në platformën Panairi Online = Falas
 7. Lidhjen e 8 videove te kanali jonë në Youtube me linkun e profilit të biznesit tuaj në platformë = FALAS
Shërbime që nuk janë të përfshira në ofertë:
 • 8 banerat te profili fillestar, ku 4 banera janë reklama nga "Agro Turizmi Albania" dhe 4 banera janë tuajat, ku ju mund të reklamoni 4 biznese të ndryshme dhe mund t'ju merrni pagesë = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 20€ në vit)
 • Moduli Video Reklama me 8 video më shumë se 1 minutë, që do hidhen te kanali jonë në Youtube me 1600 Subscribers dhe pastaj në platformë = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 20€ në vit)
 • Aktivizimi i PayPal në platformën Panairi Online, që klienti juaj të mund ta bëjë pagesën me PayPal = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 20€ në vit)
 • Nëse doni të bëni më tepër postime te profili juaj, çdo postim ka kosto ekstra = (Një postim = 20€)
 • Stikera për ti ngjitur ne biznesin juaj me logon e "Agro Turizmi Albania" = (Kjo ka kosto ekstra në varësi të sasisë dhe përmasave)
Shënim të rëndësishme:
 1. Kjo ofertë vlen për 90 bizneset e para që do të abonohen me paketën e AGRO-STANDART.
 2. Koha e realizimit 9 ditë nga momenti i pagesës dhe dërgimit të informacioneve nga ana juaj.
 3. Ju na dërgoni informacione dhe në bëjmë përpunimin e tyre për t'i hedhur në platformë.
 4. Nga momenti që profili i biznesit tuaj del online, brenda 9 ditëve, të gjitha postimet dalin me SEO në Google në varësi të fjalëve kyçe që kemi zgjedhur.
 5. Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja nëse doni që të bëheni pjesë te "Agro Turizmi Albania".
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Agro Turizmi Albania
Ne gjendje : 90

Çmimi me ofertë :

80EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Paketa AGRO-STANDART Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 25/03/2023 Ora 12:01:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 80 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1777 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...