Oferta Korça Athine transport taksi privat, Taksi Korce Athine cmimi, Sherbimi i taksi mbi Korce Athine, Sherbimi i transportit privat nga Korca per Athine nga Biznesi TAXI KORCE ATHINE - TAXI KORCE ATHINE
Korça Athine transport taksi privat, Taksi Korce Athine cmimi, Sherbimi i taksi mbi Korce Athine, Sherbimi i transportit privat nga Korca per Athine
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
TAXI KORCE ATHINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TAXI KORCE ATHINE

Korça Athine transport taksi privat, Taksi Korce Athine cmimi, Sherbimi i taksi mbi Korce Athine, Sherbimi i transportit privat nga Korca per Athine

Publike para 238 diteve - Me date 18/11/2023 Ora 12:50:00 AM

Korça Athine transport taxi privat, Taxi Korce Athine cmimi, Sherbimi i taxi mbi Korce Athine, taxi Sherbimi i transportit privat nga Korce per Athine
Për shërbim taksi të shpejtë, me cilësi, korrektësi dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp :

TAXI Korçë Athine, një eksperiencë mbi 11 vite në shërbimin taksi.
 • Ofron shërbimin taksi 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë që nga viti 2012.
 • Bën linjë të rregullt Korçë - Athinë
 • Flet Greqisht shume mire.
 • Targa: AH 141 T.
 • Taksia është volkswagen.

Prioritetet tona janë :
 • Me makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
 • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
 • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
 • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
 • Transport të dokumentave të ndryshme.
 • Transport për ilaçe dhe ushqime
Vend qëndrimi: Qëndër Korçë   V1392  17D1123 
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : TAXI KORCE ATHINE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Korça Athine transport taksi privat, Taksi Korce Athine cmimi, Sherbimi i taksi mbi Korce Athine, Sherbimi i transportit privat nga Korca per Athine

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 18/11/2023 Ora 12:50:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1671 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...