Oferta Taksi KORCE ATHINE, Taksi KORCE SELANIK, Taksi Korça Shqiperi Greqi, Numer TAKSI nga Korça per Athine, Athens to Tirana Korce nga Biznesi TAXI KORCE ATHINE - TAXI KORCE ATHINE
Taksi KORCE ATHINE, Taksi KORCE SELANIK, Taksi Korça Shqiperi Greqi, Numer TAKSI nga Korça per Athine, Athens to Tirana Korce
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
TAXI KORCE ATHINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TAXI KORCE ATHINE

Taksi KORCE ATHINE, Taksi KORCE SELANIK, Taksi Korça Shqiperi Greqi, Numer TAKSI nga Korça per Athine, Athens to Tirana Korce

Publike para 218 diteve - Me date 18/11/2023 Ora 12:43:00 AM

Taxi KORCE ATHINE, Taxi KORCE SELANIK, Taxi Korça Shqiperi Greqi, Numer Taxi nga Korça per Athine, Athens to Korce Pogradec
Për shërbim taksi të shpejtë, me cilësi, korrektësi dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp :
TAXI Korçë Athine, një eksperiencë mbi 11 vite në shërbimin taksi.
 • Ofron shërbimin taksi 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë që nga viti 2012.
 • Bën linjë të rregullt Korçë - Athinë
 • Flet Greqisht shume mire.
 • Targa: AH 141 T.
 • Taksia është volkswagen.

Prioritetet tona janë :
 • Me makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
 • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
 • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
 • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
 • Transport të dokumentave të ndryshme.
 • Transport për ilaçe dhe ushqime
Vend qëndrimi: Qëndër Korçë   V1263   17D1123 

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : TAXI KORCE ATHINE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi KORCE ATHINE, Taksi KORCE SELANIK, Taksi Korça Shqiperi Greqi, Numer TAKSI nga Korça per Athine, Athens to Tirana Korce

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 18/11/2023 Ora 12:43:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1571 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...