Oferta CV Elvis Ponari MBA, MSc Sipermarres nga Biznesi Elvis Ponari - Sipërmarrës - Elvis Ponari - Sipërmarrës
 CV Elvis Ponari MBA, MSc Sipermarres
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ELVIS PONARI - SIPËRMARRËS
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Elvis Ponari - Sipërmarrës

CV Elvis Ponari MBA, MSc Sipermarres

Publike para 794 diteve - Me date 21/04/2022 Ora 9:56:00 AM

SIGAL UNIQA Group Austria , Sigurimi i jetes dhe shendetit , sigurimi i jetes per kredi , Siguracion makine oferte , sigurimi i jetes me kursim , sigurimi pensional , sigurimi kasko , sigurimi i makinave , siguracion makine
Për të komunikuar me Elvis Ponari , kontaktoni në Whatsapp: +355683331024

EDUKIME DHE TRAINIME
 • Doktorature në Financë (Ph.D.) në vazhdim.  
 • 2015 Master of Science (MSc), Financë, Bankë dhe Sigurime, Webster University (AT), Vienna (Austria)  
 • 2007–2009 Master of Business Administration (M.B.A.), Banka dhe  EQF level 7 Sigurime, Wirtschaftsuniversität Wien / Vienna University of Economics and Business Administration, Vienna (Austria)  
 • 2003–2006 Bachelor of Arts (BA), Biznes dhe Sigurime, London Metropolitan University, London (United Kingdom)  
 • 1999–2003 Matura, Petro Nini Luarasi, Tirana (Shqipëri) 
 • 2000 – 2003 Menaxher Shitje SIGAL, Tirana (Shqipëri) 
 • 1 Nëntor 2004 – 29 Prill 2005 Junior Broker MARSH Brokers, London (United Kingdom)
 • 1 Shtator 2006 – 3 Shtator 2007 Zv. Drejtor, Marketing dhe Risigurime SIGAL, Shkup
 • 1 Tetor 2007 – 30 Janar 2009 Menaxher Rajonal UNIQA International, Vjena (Austria) Wolfgang Kindl 
 • 2 Shkurt 2009 – 1 Shtator 2009 Menaxher Shitjesh, Team Austria 2 UNIQA Insurance, Vjena (Austria) Wolfgang Kindl  
 • 1 Nëntor 2010 – 1 Qershor 2011 Drejtor Projekti (PMP) Mannheimer Insurance, Mannheim (Germany) 
 • 4 Korrik 2011 – 31 Janar 2012 Associate (Ortak pune) The Boston Consulting Group, Vjena (Austria)
 • 15 Shkurt 2012 – 1 Tetor 2013  Underwriter (Marrës në sigurim profesional)  UNIQA International Corporate Business, Vjenë (Austri) 
 • 4 Nëntor 2013 – 30 Maj 2014 Lektor asistent Fakulteti i Biznesit - Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Shqipëri) 
 • 1 Tetor 2013 – 20 Mars 2014  Ekspert i Lartë i EJL (Evropës Juglindore) dhe Drejtor I Rajonit  ALMAKOS (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni) UNIQA, Vjena (Austria)  
 • 20 Mars 2014 – 20 Mars 2015 Lektor part time te International Financial Institute of Banking and Insurance – IFIBI 
 • 20 Mars 2014 –18 Qershor 2016 CSO (Chief Sales Officer) SIGAL UNIQA Group Austria, Tiranë (Shqipëri)  
 • 18 Qershor 2015 – 11 Shtator 2017 Përgjegjës Zyre të Regjistrit të Titujve. 
 • 11 Shtator 2017- 5 Shtator 2018 Përgjegjës Zyre së Metodologjisë, Sektori I Mbikëqyrjes Bankare, Banka e Shqipërisë, Tiranë. 
 • 3 Nëntor 2018 – 2 Qershor 2020 Zyrtari i Përputhshmërisë, Drejtoria Tregtare Albgaz, Tiranë (Shqipëri) 
Gjuhë të tjera Anglisht, Italisht, Gjermanisht.  
Aftësi perfekte në komunikim, fituar nëpërmjet përvojës time si menaxher shitjes, drejtor projekti, drejtor departamenti. 
Aftësitë perfekte negociuese në kontratat e mbylljes me klientët rëndësishme e të mëdhenjë. 
Aftësi perfekte organizative fituar si menaxher, dhe drejtues, aftësi perfekte udhëheqëse. 

Rruga Ukraina e Lirë, pas Kullave Binjake (pallati i ri Teknoprojekt) Tiranë

 
Ky postim eshte klikuar nga 2478 Vizitor