Oferta Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 e zeze / nga Makina me Qera Online ELBASAN nga Biznesi MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN - MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 e zeze / nga Makina me Qera Online ELBASAN
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN

Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 e zeze / nga Makina me Qera Online ELBASAN

Publike para 610 diteve - Me date 22/06/2022 Ora 11:15:00 AM

Makine me qera Mercedes Benz benc ML 2007 e zeze nga Makina me Qera Online ELBASAN romi SOLEI LOIS cerrik me qera ne elbasan albania te lira Rinas ekonomike Said Car Rental Car rental agency
Për të rezervuar makinë me qera në Elbasan, Cërrik, Tiranë ose Rinas, kontaktoni në Whatsapp.
Mbi 1700 makina të të gjitha llojeve dhe markave.
Nuk keni pse blini një makinë të re kur, te ne e merrni me qira për aq ditë sa ju dëshironi.

Në ofertë përfshihet:
 • Një makinë Mercedes Benz ML
 • Prodhim i vitit 2007
 • Me nafteë
 • Motorr 3.2
 • Me kambio automatike
 • Me disqe alumini
 • Me goma te reja.
Çmimi në varësi të ditëve si mëposhtë:
 • Për 1 deri 3 ditë  = 100€
 • Për 4 deri 7 ditë  = 90€
 • Për 15 ditë + = 80€
Maksimum Km brenda 24 orëve = 200 km
Shënime: Rezervimi dhe pagesa bëhet minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA

Adresat Tona :
 1. Rruga 11 Nentori - Elbasan
 2. Te aeroporti Tirana International - Tiranë 
 3. Rruga e Barrikadave te Galeria te Kati II - Tiranë / 0506Erov22IROLF
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Posta qe kryen Transportin : MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Çmimi pa ofertë : 100EURO Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

80EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 e zeze / nga Makina me Qera Online ELBASAN

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/06/2022 Ora 11:15:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 80 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1401 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...