Oferta Princesha e Zadrimës - Agriturizëm Hylli i Dritës nga Biznesi Agriturizëm Hylli I Dritës bli Tani ne PanairinOnline
Princesha e Zadrimës - Agriturizëm Hylli i Dritës
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Fustane.Eu Makina Online.Eu
Welcome BIZNESI !
PANAIRI ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Panairi Online

 

Princesha e Zadrimës - Agriturizëm Hylli i Dritës
Në tavolinën tuaj do të keni pjatat më speciale bio të zonës së Zadrimës të punuara me mjeshtëri dhe dashuri nga restoranti jonë.

Pjata e parë:  Për t'ju hapur oreksin që të shijoni pjatat e tjera që do vijnë. Petë e mbushur me mishe pule, sallat domate dhe ajkë qumështi.

Pjata e dytë : Mish i thatë në tym mix( mish kofshe derri & viçi ) i cili ka një shije të veçantë për mënyrën tradicionale të thajrres në kohën e dimrit kur behet tharrja e tij . Të shoqëruar me bukë misri me shëllir.

Pjata e tretë : Katër mix djathrash shtëpie bio  të përpunuara në mënyrë tradicionale  (djath dhije, djath lope, djath pikant, djath rozmarine) e shoqëruar me pogaqe që është buka tradicionale e zonës e cila bëhet pa maja, me brumin ( të tharmen) e bukës e pjekur në furrë druri, serviret e ngrohtë e sapo dalë nga furra.

Pjata e katërt: Byrek shtëpie me kunguj të freskët  të zonës dhe e shoqëruar me patate furre

Pjata e pestë : Speci me majze ( ajkë qumështi) e shoqëruar me jufka atizanale të zonës  me salcë Tartufi.

Pjata e gjashtë: Mish sipas dëshirës ( Mish keci  ,Mish Gici ,Mish viçi ,Mish Zog pule ) të pjekura në furrë druri  Rracioni për një person është 0.4 kg

Pjata e shtatë: Frutat e stinës ose ëmbëlsirë tradicionale e zonës.

Oferta për 4 persona:
Çmimi pa ofertë  nëse do ti merrni pjata veç e veç është  9.700 lek në total
Çmimi me ofertë   5.200
Shënim : Pjatat janë për katër persona.
Për dy ofertat e mëposhtëme kontaktoni në Whatsapp +355 69 865 76 14

Oferta për 10 persona:
Çmimi pa ofertë  nëse do ti merrni pjata veç e veç është  21.000 lek në total.
Çmimi me ofertë   12.000 lek

Oferta për 20 persona:
Çmimi pa ofertë nëse do ti merrni pjata veç e veç është  37.000 lek në total .
Çmimi me ofertë 25 000 lek
Për drejtuesin e grupit dhe për shoferi  dreka është falas.

Lista e çmimeve
Pjata e parë: Petë e mbushur me mishe pule ,sallat domate dhe ajkë qumështi = 200 lek

Pjata e dytë: Mish i thatë në tym mix( mish kofshe derri & viçi ) i cili ka një shije të veçantë për mënyrën tradicionale të thajrres në kohën e dimrit kur behet tharrja e tij .
Të shoqëruar me bukë misri me shëllir = 400 lek

Pjata e tretë: Katër mix djathrash shtëpie bio të përpunuara në mënyrë tradicionale (djath dhije, djath lope, djath pikant, djath rozmarine) e shoqëruar me pogaqe që është buka tradicionale e zonës e cila bëhet pa maja, me brumin (të tharmen) e bukës e pjekur në furrë druri, serviret e ngrohtë e sapo dalë nga furra = 400 lek

Pjata e katërt: Byrek shtëpie me kunguj të freskët të zonës e shoqëruar me patate furre = 300 lek

Pjata e pestë: Speci me majze (ajkë qumështi) e shoqëruar me jufka atizanale të zonës me salcë Tartufi = 500 lek

Pjata e gjashtë: Mish sipas dëshirës (Mish keci, Mish Gici, Mish viçi, Mish Zog pule) të pjekura në furrë druri, racioni për një person është 0.4 kg, berxoll viçi = 700 lek

Mish keci ne furrë sasia 1kg  = 2000 lek
Mish gici ne zgare sasia 1 kg = 1200 lek
Pulë fshati 1.2 kg = 2000 lek
Brinj gici në furrë 1 kg = 1600 lek

SHËNIM: Nëse jeni biznes, për PAKETA DHE OFERTA të tjera do ti gjeni te moduli PAKETAT E PANAIRIT te profili i biznesit tuaj pasi të keni bërë rregjistrimin e biznesit tuaj falas në këtë platformë nëse nuk jeni rregjistruar akoma.

Dt/07.08.2019 ora 07:09  
By Panairi Online
Klikoni këtu për të rregjistruar falas  biznesit tuaj   
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Agriturizëm Hylli I Dritës
Posta qe kryen Transportin : Agriturizëm Hylli I Dritës
Çmimi pa ofertë : 74 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

40 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Princesha e Zadrimës - Agriturizëm Hylli i Dritës

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 06/08/2019 Ora 11:37

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 40 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...