Oferta Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 grihe nga Makina me Qera Online ELBASAN nga Biznesi MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN - MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 grihe nga Makina me Qera Online ELBASAN
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj site.al site.al
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN

Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 grihe nga Makina me Qera Online ELBASAN

Publike para 661 diteve - Me date 22/06/2022 Ora 11:14:00 AM

Jepet Makine me qera Benz ML 2007 grihe nga Makina me Qera Online ELBASAN , Makine me qera luksoze elbasan , Makine me qera ELBASAN per nuse , Makine me qera per mature ne elbasan , Makine me qera Ferrari
Për të rezervuar makinë me qera në Elbasan, Cërrik, Tiranë ose Rinas, kontaktoni në Whatsapp.
Mbi 1700 makina të të gjitha llojeve dhe markave.
Nuk keni pse blini një makinë të re kur, te ne e merrni me qira për aq ditë sa ju dëshironi.
Në ofertë përfshihet:
 • Një makinë Mercedes Benz ML
 • Prodhim i vitit 2007
 • Me naftë
 • Motorr 3.2
 • Me kambio automatike
 • Me disqe alumini
 • Me goma te reja.
Çmimi në varësi të ditëve si mëposhtë:
 • Për 1 deri 3 ditë  = 100€
 • Për 4 deri 7 ditë  = 90€
 • Për 15 ditë + = 80€
 • Maksimum Km brenda 24 orëve = 200 km
Shënime: Rezervimi dhe pagesa bëhet minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA

Adresat Tona : Rruga 11 Nentori - Elbasan
Te aeroporti Tirana International - Tiranë 
Rruga e Barrikadave te Galeria te Kati II - Tiranë / Erov5622IROLF

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Posta qe kryen Transportin : MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Çmimi pa ofertë : 90EURO Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

80EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makine me qera Mercedes Benz ML 2007 grihe nga Makina me Qera Online ELBASAN

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/06/2022 Ora 11:14:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 80 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1195 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...