Oferta Perde me Mendafsh dhe Lino By Perde Dardania nga Biznesi PANAIRIONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Perde me Mendafsh dhe Lino By Perde Dardania
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

 

Perde me Mendafsh dhe Lino By Perde Dardania
Tre sete perdesh me mëndafsh me dy pjesë ansore mëndafsh dhe në mes me lino, ku secila perde, ka nga dy aksesore në pjesën e poshtëme. 

Një dizenjo e veçantë e kombinimit të ngjyrave të pemës se ullirit dhe pikave të shiut në një ditë vjeshte.
Material turk i cilësisë së parë.
Parametrat janë si mëposhtë:
Lartësia 2.65 metra, që është dhe lartësia mesatare e një perdeje.
Një perde në total ka 8 metra linear e cila është për të mbuluar një hapsirë 2.50 metra.
Me preçina në të cilat kalon shkopi.
Në çmimin për një set perdeje përfshihet 8 metra linear perde, preçinat, prerje, qepje dhe dy aksesorët.
Ujrat e modelit (dizenjo) mund të vendosen poshtë afër dyshemesë ose lart afër tavanit kjo në varësi të kërkesës së klientit.

Shënim: Për çdo porosi më parë duhet të na jepni lartësinë nga shkopi deri te bordura ose lartësinë nga tavani në dysheme.
Lartësia maksimale që mund të realizohet është 2.95 metra.
Porosia niset në momentin që keni parapaguar gjithë vlerën.
Nga momenti i pageses porosia dorzohet brenda 72 oresh te klienti.
Kujdes: Ky lloj materiali lahet në temperaturë 35 grade në lavatriçe ose me dorë.

Ofertë Speciale nga Perde Dardania për klientat e Platformës Panairi Online
SHËNIM : Nëse jeni biznes, për PAKETA DHE OFERTA të tjera do ti gjeni te moduli PAKETAT E PANAIRIT te profili i biznesit tuaj pasi të keni bërë rregjistrimin e biznesit tuaj falas në këtë platformë nëse nuk jeni rregjistruar akoma.

Dt/07.08.2019 ora 07:09  
By Panairi Online
Klikoni këtu për të rregjistruar falas  biznesit tuaj      

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRIONLINE
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT SHQIPERI
Çmimi pa ofertë : 420EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

360EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Perde me Mendafsh dhe Lino By Perde Dardania

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 06/08/2019 Ora 11:17:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 360

 
 
Shperndaje me miqt e tu...